Майкъл по шампионски на Острова

* Летящият троянец с подиум в първия кръг на Европейския шампионат 2022, провел се на мотополигота „Матерли Бейсин“ във Великобритания
Мотокрос
Интервю с Майкъл след награждаването
ЗЛАТНОТО момче на българския мотокрос – съгражданинът ни Майкъл Гриша Иванов, започна по блестящ начин участието си в тазгодишния Европейски шампионат. В първия кръг от шампионата, провел се на мотополигона „Матерли Бейсин“ (MXGP Matterley Basin) във Великобритания на 26-27 февруари, 24-годишният троянец направи два блестящи манша и завърши трети в общото класиране за кръга в клас EMX Open.

И В ДВАТА манша Майкъл, каращ с „Хускварна“ за своя „АИТ рейсинг тийм“, завърши втори – в първия след Михаел Сандер (Австрия), а във втория след Хосе Бутрон (Испания). И тъй като австриецът и испанецът плюс победата имаха и трето място, изпревариха с минимална преднина нашето момче – 45 т. за тях и съответно първите две места на подиума, и 44 т. за Майкъл и трето място.

Летящият троянец (№97) по трасето на „Матерли Бейсин“
УСПЕХЪТ на българина явно изненада някои наблюдатели на Острова и му донесе много похвали и интерес от специализираните медии. И от нас – браво, Майкъл, браво, троянецо!

Т21, по информация от официалния сайт на БФМ
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |