Майкъл спечели „Истанбулската столична купа“

* Над 5000 зрители в залата на турската атлетическа федерация „TAF Athletics Hall“ в мегаполиса Истанбул наблюдаваха
 триумфа на троянеца
Мотокрос
Награждаването, в средата – победителят Майкъл Иванов, Истанбул, 19 ноември 2017 г.
ГОЛЯМАТА звезда на българския мотокрос – съгражданинът ни Майкъл Гриша Иванов, спечели първото в Турция състезание по мотокрос на закрито, провело се в залата на турската атлетическа федерация „TAF Athletics Hall“ в мегаполиса Истанбул (19 ноември). 60 турски и чуждестранни мотокросисти участваха в надпреварата, като във финалния втори кръг на 15-те най-добри безспорният №1 бе Майкъл със своя КТМ, той даде и най-бързата обиколка на трасето. Втори в крайното класиране остана представителят на домакините Мустафа Четин с „Ямаха“. За победата си българинът получи „Истанбулската столична купа“, а над 5000 зрители наблюдаваха триумфа му.

Летящият троянец (№97) по трасето в TAF Athletics Hall
В МОМЕНТА 20-годишният Майкъл (р. 1997 г.) е студент в Националната спортна академия (НСА) в София, специалност „Авто-мото спорт“ и се състезава за отбора на НСА. Доскоро бе в екипа на белгийския „Vamo Racing Team“, с който участва в Световния шампионат през изминалия сезон.

Т21

Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Браво, нашия.
Мачкай ги тези резняци.

Анонимен каза...

Жалко, че младите с лека ръка напускат родния Троян, отдадени на печалбарство.А именно тук те биват изградени, тук за тях св грижат ментори.И за какво ,за пари?Къде останаха тези патриоти, които правят за Троян, за България...

Анонимен каза...

Няма вече патриоти.
Какво като си патриот?
Вечерта като седнеш на масата
какво ще извадиш?
Пистолета и ще кажеш: "Днес с този пистолет застрелях 10 престъпника и получих специална похвала и значка"????
Вече и да живееш са нужни пари.
До тук ни докараха продажните гербери.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |