Затвориха Троянския проход

* Забраната е от 24 януари, не се съобщава докога * Информация за актуалната пътна обстановка в страната – денонощно на тел. 0700 130 20 и в интернет на www.api.bg
Обичайното
ОТ ВЧЕРА, 24 януари, Троянският проход (Беклемето) е затворен за движение на всички видове моторни превозни средства, съобщиха от държавната Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), която отговаря за републиканската пътна мрежа. До този момент забраната за преминаване през Беклемето важеше само за МПС над 12 тона. В информацията на АПИ не се посочва причината за затварянето, но е ясно, че е заради обилните снеговалежи и снегонавяванията по билото в последните два-три дни. Няма информация докога ще продължи блокажът на прохода.

ОТ АПИ обаче напомнят, че всички граждани и фирми могат да получат информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от страницата на агенцията в интернет – www.api.bg, както и на денонощната телефонна линия 0700 130 20. В АПИ при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища. А общо 860 снегопочистващи машини в момента обработват пътните настилки в районите със снеговалеж по републиканската пътна мрежа.

Т21

Начало

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |