Следобед отварят Троянския проход

* Това съобщи тази сутрин при инспекцията си на Беклемето началникът на АПИ Георги Терзийски * 3-4-метровите преспи вече са пробити, роторни машини в момента разширяват пътното платно
Важно!
РАЗЧЕТИТЕ са до 16:00 ч. днес , 28 февруари, Троянският проход (Беклемето, Троян - Кърнаре) да бъде отворен за движение, съобщи шефът на АПИ Георги Терзийски на сутрешната си инспекция на място. Както вече информирахме (виж „Започна пробиването на Троянския проход“ – бел. ред.), разчистването на проблемния участък през Балкана от републиканския път II-35 започна преди десетина дни, а най-тежка бе битката с натрупаните на няколко места от снегонавяванията 3-4-метрови преспи. Преспите вече са пробити и в момента пътното платно се разширява от роторни машини.

ОТ АПИ и лично г-н Терзийски, който до 30 януари бе областен управител на Ловешка област, са категорични, че ще направят всичко възможно Троянският проход – най-кратката, бърза и удобна връзка на част от централна Северна България с Пловдив и Южна България, която е от изключителна важност за бизнеса в нашия район – да остане отворен въпреки очакваните нови снеговалежи. Или с други думи, най-после да се преодолее порочната практика от агенцията, за по-лесно и по-евтино, да чакат отварянето да става по естествен начин, понякога чак в края на м. април. За което – поздравления!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |