Затвориха Троянския проход и Шипково - Рибарица

* Основанията – снегонавявания и намалена видимост; денонощна информация – на дежурния телефон на АПИ 070013020 
Важно!
ТРОЯНСКИЯТ проход (по път II-35) е затворен за движение на всички видове моторни превозни средства (МПС), считано от 5 януари, съобщиха от държавната Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), която отговоря за републиканската пътна мрежа. Крайната мярка е заради намалена видимост и снегонавявания, поясняват от агенцията. До този момент проходът бе затворен за камиони над 12 тона. От 5 януари се ограничава движението и по другия старопланински проход в община Троян – Шипково - Рибарица (по път III-358), като в официалния сайт на АПИ няма пояснение дали това „ограничаване на движението“ означава пълна забрана и какви са основанията.

ВСИЧКИ граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ www.api.bg, както и по всяко време на денонощието на дежурния телефон на АПИ – тел. 070013020.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |