Няма по-полезно изкуство от медицината

* „Малкият дявол“ беше на вратата ни, но си отиде благодарение на троянските лекари и медицински сестри, без тях
 щеше да стане страшно!
Благодаря ви!
Красимира Пъдешка-Аманфо
ЛИЧНО от мое име и от името на майка ми Димитрина Пъдешка и нашите близки изказвам искрени и сърдечни благодарности към д-р Светослав Стратев, невролог в МБАЛ - Троян, към целия чудесен екип на Неврологичното отделение на троянската болница, към личния лекар д-р Божидар Генов и към приятелите, помогнали и подкрепили ни в дни на изпитание! Благодарности и към екипа на Спешна помощ - Троян и д-р Краевски! „Малкият дявол“ беше на вратата ни, но си отиде благодарение на троянските лекари и медицински сестри, без тях щеше да стане страшно.

СКЪПИ троянски медици, пожелавам ви спорна и успешна Нова година! Да имате повече уважение и признание за труда си! Да е лека работата ви и да продължавате все така всеотдайно, сърдечно и професионално да лекувате болните и страдащите! Благодаря ви! Прав е бил античният мъдрец Плиний: „Няма по-полезно изкуство от медицината“.

м. декември 2019 г., Германия
Красимира Пъдешка-Аманфо

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |