Адв. Христо Варчев е новият президент на Ротари Троян

* В словото си при встъпване в длъжност заяви, че ще работи за активизиране на дейността на клуба, пострадала от световната пандемия и ограничителните мерки
Рокади
Адв. Христо Варчев (вляво) получава поздравления от вече бившия президент Богдан Дочев
ПРЕЗИДЕНТ на Ротари клуб Троян от 1 юли 2021 г. до 30 юни догодина ще е известният троянски адвокат Христо Варчев. На официална церемония в клуба той прие президентската огърлица от досегашния президент – компютърния специалист Богдан Дочев, чийто мандат изтече.

ХРИСТО ВАРЧЕВ е един от основателите на  Ротари клуб Троян и негов първи президент през далечната 2001/2002 г. В настоящата годината, в която се навършват 20 години от приемането на троянските ротарианци в световната организация Ротари Интернешънъл, той ще бъде и първият член на клуба с втори президентски мандат. В словото си при встъпване в длъжност адв. Варчев заяви, че ще работи за активизиране на дейността на клуба, която също пострада от световната пандемия и от въведените ограничителни мерки. Елект президент на троянския клуб е Лалю Драголов, който ще бъде президент в ротарианската 2022/2023 г.

ПРЕЗИДЕНТ за мандат 2021/2022 на Ротари Интернешънъл ще е индийският бизнесмен и филантроп Шекхар Мехта от Ротари клуб Калкута-Маханагар. По традиция той определя темата на ротарианската година, която ще бъде: „Служим, за да променяме животи“.

Ротари клуб Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |