Коледният бал на Ротари Троян

* Събраните средствата са за създаването на модерна арт инсталация, посветена на една от емблемите на града ни – традиционните
 троянски занаяти

Благотворителност

ЗА ПОРЕДНА година Ротари клуб Троян провежда успешно своя Коледен благотворителен бал (15 декември, ресторант „България“). Тази година каузата, за която се набираха средства, бе „Местните традиции в занаятите от миналото – вдъхновение за едно арт настояще”. Събитието събра около 150 приятели на клуба от Ротари клуб Ловеч, Свищов и Плевен, асистент дистрикт гуверньора Румен Йорданов, а така също и представители на обществени институции и местния бизнес.

ПРОГРАМАТА започна с приветствие от страна на президента на клуба за Ротарианската година 2018/2019 Цанко Спасовски. Развлекателна част включваше изпълнения на живо на трио „Тримата тенори“ и поп певицата Илина Рогашка, а водещ бе Крум Крумов и дисководещ.

СУМИТЕ, които се събраха по време на търга и томболата, както и направените дарения ще бъдат изразходвани за материалите за модерна арт инсталация, посветена на традиционните занаяти от Троян в настоящето и идеята за съхраняването им в бъдещето на града. Инсталацията ще бъде изработена от приятеля на Ротари Троян – троянския художник Пламен Петров, и ще радва жителите и гостите на града.

Изпълнение на "Тримата тенори", на дансинга е президентът на Ротари Троян Цанко Спасовски
НАГРАДИТЕ за томболата дариха членове на клуба и техни приятели, а предметите за търга бяха предоставени от Илиян Илиев, Мария Нанкова, Джузепе Скопиньо, Христо Ковачев и Ротари клуб Свищов. Ротари клуб Троян изразява своята благодарност към всички, които спомогнаха за събиране на средства за благородната кауза.

Ротари клуб Троян

Още по темата:

2 коментара:

Unknown каза...

Силно се надявам въпросната "Арт Инсталация" която "ще радва жителите и гостите на града", ако бъде реализирана, да не бъде висяща, летяща, пълзяща или светеща! Дано този път г-жа Михайлова, кмет на гр. Троян, да е по-прицизна в оценката си на предложението и да ползва мнението и оценката на по-подготвени и знаещи! Защото един Часовник стига!)))

r3d33ms каза...

Асистент дисТрикт ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |