Обстановката е спокойна, пътищата са проходими при зимни условия

* Сигнали за проблемни със снегопочистването можете да подавате на денонощния телефон на Община Троян: 0670/6-80-50
Зима е
Гледка от Троян днес, 17 декември 2018 г.
ПЪТИЩАТА в община Троян са проходими при зимни условия след продължилия повече от 20 часа снеговалеж (16-17 декември, неделя и понеделник). Почистващата техника на ОП „Комунални услуги - Троян“ работи в града без прекъсване през цялата нощ – асфалтовата настилка се обработва със сол, а в сутрешните часове в понеделник тротоарите при училища, детски градини и централна градска част се почистваха ръчно и от роторни снегорини. Сигнализирано е за проблем в района на парк „Къпинчо“ – пътят не е изцяло изчистен подари невъзможност за преминаване на почистващата машина заради аварирал автомобил. Техника е почиствала проблемните улици „Пряспа“, „Вежен“ и „Македония“, рано сутринта е почистена и ул. „Дунав“.

ОБЩИНСКАТА пътна мрежа се почиства от 15:30 ч. в неделния ден. Пътищата в селата са проходими при зимни условия. В понеделник започна работа по почистване на уличната мрежа в селата. Дежурните в общинската администрация са в контакт с всички кметове и кметски наместници.

ОБЩИНА ТРОЯН призовава собствениците/наемателите на имоти да почистят тротоарите и пространствата пред своите домове и офиси. И при възможност гражданите да струпват снега в зоната на тротоарите, а да не го изхвърлят на уличните платна. Сигнали за проблемни със снегопочистването можете да подавате на денонощния телефон на Община Троян: 0670/6-80-50.

Община Троян

2 коментара:

Веселин Атанасов каза...

Моля,Давайте информация и за Беклемето.

Дедо Спас каза...

Вестникът който казва нещата, каквито са. Това е слоганът на тоя сайт. Ами погледнете си снимката към статията. Ако е минавал снегорин по тая улица, при 10 см сняг ще има нещо понатрупано край бордюрите, а на снимката няма. Просто колите са го утъпкали. Снегорините в България станаха като белите лястовици, а нашата кметица със социалистически убеждения стана 100% гербераст от най-висша (демек долна като на Фъндича в София) категория. Ловят снежинките с гевгир ли, с черпак ли.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |