Богдан Дочев е новият президент

* Предстоящият мандат ще бъде изпълнен с предизвикателства поради актуалните социални и икономическите проблеми пред страната ни, се чу в първото президентско обръщение
Ротари клуб - Троян
Богдан Дочев току-що е получил президентската огърлица от предшественика си Николай Наков
НОВАТА ротарианска година започна (преди дни) с традиционната смяна на президентите. Новият президент на Ротари клуб - Троян, мандат 2020/2021 г. – Богдан Дочев, получи клубната огърлица от предшественика си Николай Наков, чиито мандат приключи. Г-н Дочев е собственик и управител на фирма „Арт Студио БМ“, развиваща дейност в областта на рекламата и ивент мениджмънта. Завършил е Националната математическа гимназия в София и Софийския университет „Св. Климент Охридски“, притежава две магистърски степени  ̶  „Информатика“ и „Маркетинг и реклама“.

В СВОЕТО първо президентско обръщение Богдан Дочев, който е един от основателите на троянския клуб, изрази благодарностите си към всички настоящи и бивши членове, допринесли за развитието и утвърждаването на Ротари клуб - Троян като един от големите и уважавани ротариански клубове в България. Президентът подчерта, че предстоящият мандат ще бъде изпълнен с предизвикателства поради актуалните социални и икономическите проблеми пред страната ни и изрази увереност, че ротарианците и техните приятели ще продължат да служат на обществото. Следващият президент на клуба ще бъде адвокат Христо Варчев (елект президент).

Първата президентска реч на г-н Дочев
„РОТАРИ отваря възможности!“ е девизът на новия президент на Ротари Интернешънъл - германецът Холгер Кнаак, който е член на клуба от малкия град Шварценбек, близо до Хамбург.

Ротари клуб - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |