Ротари Троян награди петима изявени абитуриенти

* Наградите се връчват за шеста поредна година, отличените получиха ротарианска грамота плюс премия от 200 лв. и поздравление от президента на клуба Богдан Дочев
Традиции
На преден план с грамотите – наградените Мария Свиревска, Василена Дончева, Николай Димитров, Ивайла  Караславова и Йордан Ментов, „Троян Плаза“, 28 май 2021 г.
ЗА ПОРЕДНА година Ротари клуб - Троян връчи своите награди за средно  образование - грамота и парична премия. Наградата е учредена през 2015 г. и с нея се отличава по един ученик от завършващия випуск от всичките пет средни училища на територията на община Троян. Критерият е – за изявени дарби и постижения в различните области на науката, изкуството и спорта по предложение на училищните педагогически съвети.

ТАЗИ година официалната церемония по награждаването, на която присъстваха и  гости на ротарианците, се проведе на 28 май в ротарианската зала на хотел „Троян Плаза“. Наградите връчи президентът на клуба за 2020/2021 г. Богдан Дочев, като преди това представи накратко Ротари клуб - Троян и световната организация Ротари Интернешънъл.

ОТЛИЧЕНИТЕ с ротарианската грамота и премия от по 200 лв. абитуриенти са: Василена Дончева (СУ „Св. Климент Охридски“), Ивайла  Караславова (НУПИ „Проф. Венко Колев“), Йордан Ментов (ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“), Мария Свиревска (СУ „Васил Левски“), Николай Димитров (СУ „Васил Левски“, с. Черни Осъм).

„ДАВАЙКИ на Вас нашата награда, всички ние Ви пожелаваме Вашият път напред в живота да бъде успешен, да постигнете своите мечти и професионални върхове и се надяваме всеки от вас да допринесе по своя начин в бъдеще за развитието на нашия град, на нашето общество. За да могат да продължат и поколенията след нас да пишат славната история на Троян - град с традиции, град на учени от национална и световна величина, град на творци и артисти, град на успешни и отговорни хора!“, бе пожеланието на президента г-н Дочев към наградените. 

Ротари клуб - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |