На две места в Ловешко – по над 40 граждани на един адрес

* В Тетевен на един настоящ адрес са регистрирани 45 души, в Ябланица рекорд – 84 човека на един адрес; в Троян и другите общини от областта – без подобни ексцесии
Хубава работа, ама… 
НА ДВЕ места в област Ловеч има регистрирани повече от 40 граждани на един адрес. Едното е в Тетевен, където по настоящ адрес са се регистрирали 45 души, другото е в Ябланица – с рекордните 84 човека, записани на един адрес. Информацията е предоставена от общините по искане на областния управител Светослав Славчев и е във връзка с писмо на министъра на регионалното развитие и благоустройството. Поводът са предстоящите парламентарни избори на 11 юли, на които ще се гласува и по настоящ адрес.

В ОСТАНАЛИТЕ общини на Ловешка област – Априлци, Летница, Ловеч, Луковит, Троян и Угърчин, няма данни за регистрирани повече от 40 граждани на един адрес. А дали това необичайно струпване на новорегистрирани непосредствено преди изборите е сигнал за нещо нередно, примерно за стимулиран/купен вот, остава само да гадаем.

Т21, по информация на Областна администрация - Ловеч

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |