Гордо и някак величествено

* Щъркел кацна на върха на „Калинел“, много символика има в тази снимка – оптимизъм, полет, радост

ФотоОко

ВПЕЧАТЛЯВАЩА снимка. Наперен щъркел, кацнал гордо и някак величествено на върха на ултрамодерната административна сграда на „Калинел“ – най-голямата фирма в Троян, най-голям данъкоплатец и дарител в района, №1 в своя бранш у нас, на Балканите и Европа, основен доставчик на мегаконцерна IKEA, троянска и българска емблема. Снимката е от днес сутринта, 19 май, и е на калинелеца Иван Василев. Браво за попадението!

МНОГО символика има в тази снимка – оптимизъм, полет, радост. И както се казва, няма случайни неща – въпреки непрежалимата и незаменима загуба (който е казал, че няма незаменими хора, е сбъркал) в края на миналата година, когато внезапно си отиде основателят, едноличният собственик, моторът и вдъхновителят на фирмата инж. Марин Радевски, „Калинел“ продължава напред. Успешно и в познатия победителски темп и световен мащаб. Амин!

Т21


Още за „Калинел“:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |