Поредни две национални награди за „Калинел“ ЕООД

* За шеста поредна година водещата троянска фирма получи приза „True Leaders” и за трети път бе обявена за „Работодател на година“
Отличници
Инж. Марин Радевски получи поредния „True Leaders” заедно с дъщеря си Катерина, 4 декември
НАЙ-ГОЛЯМАТА троянска фирма „Калинел“ ЕООД – лидер в своя бранш у нас и сред водещите производители на олекотени завивки в Европа и света, получи поредни две национални отличия.

„True Leaders (Истински лидери)”

ЗА ШЕСТА поредна година „Калинел“ и собственикът й инж. Марин Радевски получиха наградата „True Leaders (Истински лидери)”; с други думи, троянският гигант е неизменен лауреат на наградата от учредяването й през 2013 г. (отличието е имиджово, без материално изражение и представлява изящна статуетка). Церемонията по награждаването се състоя на обичайното си място – изисканата столична зала Rainbow Plaza, на 4 декември, в присъствието на повече от 250 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании и представители на търговски камари и браншови организации. Троянската награда бе връчена от изпълнителния директор на „Филип Морис“ за България Джордж Маргонис, а я прие инж. Радевски, придружаван от дъщеря си Катерина Радевска, която завърши текстилно инженерство в Манчестър и вече втора година е част от екипа на фирмата. От трибуната с приза в ръка собственикът на „Калинел“ ЕООД благодари на всички свои служители и работници, като заяви, че поредният „True Leaders“ е доказателство за усърдния труд на целия екип и признание за високите резултати на фирмата.

Наградата на "Калинел" ЕООД връчи Джордж Маргонис от „Филип Морис
ГОДИШНИТЕ наградите „True Leaders“ са учредени от ICAP България, част от ICAP Group – най-голямата компания за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, и се връчват на български компании, лидери във всеки един сектор от икономиката. Изборът се базира на четири сериозни критерия: да са сред 300-тата най-печеливши компании по EBITDA за изтеклата година (2017 г.); да са увеличили своя персонал през годината (за 2017 г. спрямо 2016 г.); да имат кредитна оценка B2 - A1 по ICAP Credit Score; да са национален лидер в своя сектор. Тази година след отличниците са компании като „Загорка“, „Кауфланд България“, „Кока Кола България“, „Луфтханза техник София“, „Мото Пфое“, „Нестле България“, „Солвей соди“, „Софарма“, „Технополис България“, „Теленор България“, „ОМВ България” и др.

„Работодател на годината 2018“

Зам.-министър Лазар Лазаров награждава инж. Марин Радевски, 13 декември
СЕДМИЦА по-късно – на 13 декември, на церемония в столицата „Калинел“ ЕООД бе удостоена с една от 12-те награди „Работодател на годината 2018“. Наградата се дава от  Агенцията по заетостта към Министерството на труда и социалната политика и настоящото й издание бе 15-тото поред. „Калинел“ и още осем фирми бяха отличени в категорията „Работодател с най-съществен принос на регионалния трудов пазар“ – по един работодател от територията на деветте регионални дирекции на агенцията в страната. В другата категория – „Работодател с най-съществен принос на националния трудов пазар“, бяха наградени три компании.

„КАЛИНЕЛ“ печели „Работодател на година“ за трети път – през 2007 г. в същата категория („Работодател с най-съществен принос на регионалния трудов пазар“) за приноса й към осигуряването на заетост на безработни лица в общините Троян и Червен бряг, а през 2016 г. в категорията  „Работодател с най-съществен принос на националния трудов пазар“. Тази година голямата троянска фирма получи наградата за регион Ловеч със следните показатели: устойчива заетост на – 126 безработни лица, 57 лица от общини с високо равнище на безработица (Червен бряг, Тетевен), 14 продължително безработни лица, 34 младежи до 29 години и 54 лица от ромския етнос; осигуряване на безплатен служебен транспорт; дуална форма на обучение; водеща позиция в производството на текстил за дома.

„Калинел“ ЕООД (Троян) – Работодател на годината 2018 за регион Ловеч
ОТЛИЧИЕТО – плакет и грамота, бе връчено на собственика на „Калинел“ инж. Марин Радевски от зам.-министъра на труда и социалната политика Лазар Лазаров. От своя страна г-н Радевски благодари на Агенция по заетостта и в частност Бюрото по труда в Троян за съвместната ползотворна работа, не пропусна да похвали и всички работещи във фирмата. И от нас – поздравления!

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

r3d33ms каза...

Мега яко ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |