Рекордни премии в „Калинел“ за полугодието

* 2,3 млн. лв., по 10% от заплатата за първите шест месеца на 2019 г., са разпределени между всичките 1700 работници и служители на компанията * Инж. Радевски: „Това е трайна моя и на фирмата
 политика от основаването й“
 
инж. Марин Радевски
Отличници

В „КАЛИНЕЛ“ ЕООД – най-големия работодател не само в община Троян, но и в Ловешка област и европейски лидер в своя бранш (производството на олекотени завивки и възглавници) – са раздали рекордна сума за летни премии (премии за първото полугодие на 2019 г.), научихме от собственика и управител на компанията инж. Марин Радевски. Летните премии са на обща стойност 2,3 млн. лв. и всичките 1700 работници и служители (1100 от тях са в основната производствена база в Троян, другите са в Червен бряг и Враня, Сърбия) ще получат паричните си бонуси. Като този път премирането не е с равни суми за всички, а възлиза на 10% от заплатата на всеки за полугодието.

В цех на „Калинел“, Троян
МИНАЛАТА година летните премии в „Калинел“ са били на обща стойност 1,7 млн. лв., т. е. сега е направено увеличение с 600 хил. лв. Отделно всички калинелци, каквато е традицията от години, получават Коледни премии (за второто полугодие) и премии за Великден. „Нашата социална политика не е поза и не е от вчера, това е трайна моя и на фирмата политика от основаването й. Бях малко момче и баба ми, Бог да я прости, ми казваше – отнасяй се с другите така, както искаш да се отнасят с теб, запомнил съм го“, коментира премиалния ръст инж. Радевски.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |