Ротари Троян помага на болницата

* Дарените два нови монитора за кардиологично наблюдение са на стойност 8000 лв.
Дарители
МИНАЛИЯ четвъртък, 2 февруари, Ротари клуб Троян направи поредното си дарение за добра кауза. Настоящият ротариански президент Лалю Драголов заедно с колегата си Богдан Дочев връчиха на управителя на троянската общинска болница (МБАЛ „Д-р Георги Стоев-Шварц“) д-р Теодора Вълковска два монитора за кардиологично наблюдение. Техниката е на стойност 8000 лв. и е закупена със средства, набрани от миналогодишния Коледен благотворителен бал на троянските ротарианци.

НОВИТЕ монитори ще се използват в интензивния сектор на вътрешното отделение и ще заменят старите, които са в употреба от повече от 30 години. Те пък, тъй като още могат да вършат работа, ще се пренасочат към хирургичното отделение и сектора по хематология.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |