И троянци вече си имат своя Делян Пеевски


* Общинската политическа система в Троян е жалка, защото обслужва именно икономическите интереси на определени хора
 и гражданите биват лъгани

Иван Хаджийски
Позиция   Платена публикация 

Авторът Иван Хаджийски е завършил живопис в Художествената академия – София, в класа на проф. Светлин Русев. Автор е на герба на град Троян. Член на екипа, създал открития през миналата година Мултимедиен посетителски център „Царевград Търнов” във Велико Търново. Общественик и активен участник в групата „Граждани за Троян”. 

И ТРОЯНЦИ вече си имат своя Делян Пеевски. Само че троянският се казва Ангел Балев. Въпросният, накъртил ни като блажна баница, местен общественик беше предложен и избран повторно за председател на Общинския съвет (ОбС) на Троян. Предложението и изборът дойдоха от самообявилите се за десни групировки „Избор за Троян“, ГЕРБ - Троян и прилежащия им слугинаж - двамата съветници от ДСБ и РЗС.

КРАТКО ПОЯСНЕНИЕ. „Избор за Троян“ е любопитна група по интереси, в която участват троянски интересчии и изгонени от ВМРО местни „воеводи“, които в годините се присламчваха към всяка власт и доста успешно осребряваха гласовете си в ОбС срещу някоя и друга далаверка. Едно от емблематичните лица на тази групичка пиявици е старият нов председател на ОбС - Троян Анчо Балев.

ГРУПАТА НА ГЕРБ - ТРОЯН също е своеобразен клуб по интереси. Само че там са се събрали пенсионирани милиционери, назначени капиталисти, откровени БеКаПисти и една част заблудени от фалшивото дясно говорене на ГЕРБ съветници. Защото както казва проф. Евгений Дайнов: „Невероятна глупост и пълна безотговорност е да се твърди, че ГЕРБ са десни. Някои дори казват, че за тях трябва да се гласува, за да бъдат спрени комунистите. Нека хората отново да се юрнат да гласуват за ГЕРБ и тогава ще разберат що за лице стои зад тях. Но ако ги изберат, така ще се оцъклят. В политиката, доколкото това, което вършат, може да се нарече политика, ГЕРБ не са десни. ГЕРБ никога не са имали, както се оказа, елементарно понятие как се управлява. Те не са имали и желанието да управляват. ГЕРБ смятат, че управлението на една държава е като да я яхнеш. Яхаш я и тя си върви..., но това не е така. Те дори не са политически животни. ГЕРБ са антисистемна, разрушителна сила, която разрушава политиката и следователно държавата”. В Троян герберистите в Общинският съвет не са по-различни. Политическото им поведение е Глупаво, Елементарно, Реваншистко, Безотговорно. Лицата на групата ГЕРБ са откровено необразованият ексмилиционер Минко Акимов и бизнесменът Маринчо Радевски, който на сесиите се държи като Пожарникаря, Физкултурника и Лъчо Мозъка взети заедно.

ЗА СЛУГИНАЖА на тези опасни за Троян сдружения от интерисчии („Избор за Троян” и ГЕРБ - Троян) - съветниците Трифон Трифонов (РЗС) и Милко Станчев (ДСБ) - нямам коментар. От продажници никой не се интересува. Трифон вече е на хранилка в „Калинел“ при Маринчо Радевски. Всеотдайната лоялност на Милко Станчев е провокирана сигурно от нещо подобно. Но това нека тежи на неговата съвест.

ТОВА, ЧЕ ТРОЯНСКОТО „ДЯСНО“ роди своя Делян Пеевски и изкара протестиращи пред Общината, е доказателство, че политическата корупция, мафиотизирането на властта, политическите безобразия, некадърност, реваншизъм и дебелашко нахалство не са приоритет само на комунистите и нямат политическа идеология и цвят. Общинската политическа система в Троян е жалка, защото обслужва именно икономическите интереси на определени хора и гражданите биват лъгани. Жалка е цялата ни политическа система. Жалка е, защото служи на определени интереси и, може да прозвучи малко клиширано, на определени олигархични кръгове. Олигархията също няма цвят и партия. Всъщност олигарсите имат едни и същи интереси и политици, независимо от кой цвят са, обслужват интересите на олигархията в България през последните 24 години.

ФОРМАЛНО кандидатурата на приличащия даже физически на Делян Пеевски - Ангел Балев, беше обявена от Ники Тодоров, един от водачите на „Избор за Троян“. Общинар, известен с брилянтната си мисъл и изтънчения си изказ. Циркът започна с милиционера Акимов, който засипа залата със самохвалебствия колко добрини е направил за Троян. За пореден път искам да му напомня и дано най-после успее да го разбере. Акимов, най-голямата добрина, която си направил за нас, е, че вече не си кмет и общински председател. Защото както с Б. Борисов имахме най-простия министър-председател в историята на България, с теб се бяхме сдобили с най-простия и най-некадърен кмет в историята на Троян.

ПОСЛЕДВА грозната и просташка агресия на Маринчо Радевски в оценката му на професионалните качества и трудови навици на Станислав Съев като служител на фирма „Калинел“. Станислав Съев се яви опонент на Ангел Балев, кандидатурата за нов председател на ОбС - Троян на групата съветници, контролирана от Маринчо Радевски. С това си поведение Радевски зададе и махленския тон на сесията. Вместо обсъждане - лични нападки и хвърляне на кал. Вместо политика - политиканстване. Върхът на Глупостта,  Елементарността, Реваншизма и Безотговорността беше блокираното предложение на кмета Михайлова за частично актуализиране на бюджета. С тази актуализация трябваше да се завършат започнатите:
• навременната реконструкция на недовършения участък от ул. „Дунав” (ремонт чакан почти 20 години);
• ремонт на разнебитения и изключително натоварен участък от Топливо до моста при фирма „Витекс”;
• съфинансиране на два проекта за детски площадки по програма „Красива България” и оттам загуба на субсидиите;
• преасфалтирането през есента на възловия участък от ул. „Васил Левски” – от Марковския мост до Малкия пазар, където преди дни приключи подмяната на водопроводната мрежа. 

ТОВА БЛОКИРАНЕ беше не само агресивна и безпардонна демонстрация на сила. Това блокиране без обсъждане и дебати, без сериозни мотиви, всъщност без никакви мотиви показа липсата на отговорност от съветниците към гражданите на Троян, с които са сключил обществен договор. Еманация на тази безотговорност и наглост се оказаха мотивите на въпросния баш гербер Радевски да не подкрепи искането за актуализация на бюджета. Щом не са намерени пари да се ремонтира пътният участък от Кози вир към фирма. „Рико Стил”, той нямало да подкрепи и започнатите от кмета други ремонти. След едно такова поведение освен да изпадне в потрес, на човек не му остава друго. Това не ви ли напомня шопската максима „Не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле“?!

ВИЕ, СЪГРАЖДАНИ, преценете дали това е поведение на отговорен (по неговите лични твърдения) общински съветник, подписал с нас гражданите обществения договор да ни служи, или е поредното глупашки реваншистко помпане на мускули на политик менте в стил „Вижте кой съм аз“. И този назначен капиталист има претенции да определя дневния ред на живота ни и да ни учи на морал. Радевски е готов да прецака  съгражданите си, само за да задоволи комплексарското си желание да покаже, че той „кара влака“ и той казва кое е важно в работата на Общинския съвет. И цялото това деструктивно поведение е заради изгонването като председател на ОбС - Троян на другия политик менте, опасно некадърния ексмилиционер Минко Акимов. Маринчо, това не ти е игра на шикалки. Ти си избран за съветник не да твориш глупости и да се кокорчиш, а да работиш за нас, гражданите на Троян. Ти си слуга на троянци, а Общинският съвет не е „Калинел“. Там си твори простотии колкото ти душа иска. Но когато от твоя глас и от гласа на онези, които ти се водят по акъла, зависим ние, гражданите на Троян,  се опитайте да активирате в главите си действието МИСЛЕНЕ.

С ИЗБИРАНЕТО на Ангел Балев за председател на ОбС - Троян местните ни политици успяха да родят протести. А протестиращите са автентични и тъкмо заради това не представляват хомогенна група. Това обяснява и защо техните послания са така различни и са подкрепени и от десни, и от леви. Те искат град Троян да се освободи от ментетата общественици в Общинския съвет, това е. И ви молим, господа и дами местни политици, докато се освободим от вас, опитайте се да натворите по-малко простотии като съветници. Защото когато се освободим от вас, ментетата в политиката, ще започнем да оправяме безобразията ви и ще дадем доверието си на хора по-морални и по-достойни от вас.
15 юли 2013 г.
Иван Хаджийски

Бел. ред. Т21 е готов да даде думата за противоположни мнения и становища, както и право на отговор на засегнатите лица.

Още по темата:

123 коментара:

Анонимен каза...

Анчо Б. никога не е бил за политиката. Той и за учител не става. :/ Жалко, но факт.

Анонимен каза...

http://vimeo.com/70433324

Анонимен каза...

Четох статията във в.Троян21.
Всичко е казано от ясно, по-ясно.
Тези малоумници от ГЕРБ/без извинение/, в общинския съвет, осъзнават ли какви ги вършат.
Ако са троянци и работят за благото, за развитието и приоритетите на Троян, ОК, но ако се заиграват така на дребно и злобеят за да демонстрират "мъжкарство", нямат работа в Общ. съвет.
Да си ходят по селата.

Анонимен каза...

Като блажна баничка накъртил... Иване, поздрави за позицията, нека троянци както зимата се обединиха срещу октопода ЧЕЗ, сега отрежат пипалата на октопода смучещ Троян в последните над 16 години.

ВЪН ТЕНИСИСТИТЕ ОТ ОБЩИНАТА!

Анонимен каза...

В изложението за Хаджийски никъде не прочетох че е подлога на Хари Велев(както и собственика на сайта),че е бил следствен,че е лежал в затвора(за злоупотреба по време на приватизацията на Изкуство) и т.н.Иванчо....,има неща които не се забравят....

Анонимен каза...

5ти ти прочете ли темата за какво се отнася или аз съм с бг реотани

Анонимен каза...

Много хубава статия,за съжаление..........казвам за съжаление защото това вярната действителност

Анонимен каза...

Иване, знам че не ти пука, но се приготви-великото оплюване, да започне -сега! Рингът е открит, ще броя гласовете накрая. За победителя, ще има награда, която ще запазя в тайна, до последния рунд.

Анонимен каза...

Подкрепям всички коментари отнасящи се по темата ,а 5тия другар изглежда чете друга тема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

5-тия другар говори за моралните качества на пишещия Иван....

Анонимен каза...

Имам подозрения, че 5-ти е общински съветник от ГЕРБ, доста тъпо ми звучи...

Анонимен каза...

Към 5. Марине, ти кога се научи да пишеш на компютър. И да питам още нещо? Анчо го познах, а ти коя маймуна си?

Анонимен каза...

Иване, ти си смел, а смелите и господ ги обича!

Анонимен каза...

5-ти,искам да ти споделя една тайна,която дълго време съм крил от теб Марине!Аз съм баща ти!!!И не казвай на никого!Майка ти се досеща,щото тогава бяхме доста,но баща ти не знае!!

Анонимен каза...

Ачо, наздраве, бате !И на тебе ти идва редът, както онуй нищо предрече уж за други,а о го отнесе пръв.
Маринка, нали щеше да ходиш към Червен Бряг, к'ъв го дириш още тук ?

ВЪН МАЙМУНИТЕ ОТ ОБЩИНАТА!

Анонимен каза...

10ти ти по коя тема пишиш????????????????
Грабят
Еднолично
Родината
България

Анонимен каза...

12 ти,тази маймуна в гръб е Марин,на първия ред.И аз дълго време се колебах.Сега гледам снимката и се мъча да позная Милко и Трифоня,ма те всички толкова си приличат!!!

Анонимен каза...

Има аналогия с Пеевски. Да видим каква. Пеевски е собственик на медии. Коя ли е тук платената медия? БСП вадят хора от тъмните сикаци за да ги назначават. Кой ли тук е излязъл от затвора? Няма да отговарям. Отговорите са ясни.

Анонимен каза...

Отговорите били ясни?! Ми то и друго е ясно:
- че някои хора от ГЕРБ-общинарите, са изгонени от данъчното, поради некадърност...
- че Радевски и сие се интересуват само от финансовите си интереси...
- че освен те, в образа на маймуни, правят и хората в община Троян на маймуни...
- че се опитват да управляват общината като ЕООД...
и т.н., и т.н....
Не харесвам Иван Хаджийски, но харесвам написаното от него!
Някой друг ще пробва ли да напише нещо такова и да се подпише с името си?!

Анонимен каза...

Не се сещанм да има друг толкова покрит с фекалии като Хаджийски.

Анонимен каза...

Има, има. Ти и всички, които ще се опитате да замажете написанато от него тук. Уви, има Фейсбук и хората четат !

Анонимен каза...

Сем . Хаджийски , колко пари ви даде Станислав Съев за да го набутате на поста председател на ОС ? Или просто изпълнявате поръчение на ДКМС ? Хаиде обяснявам си омразата към акимов с некъдърноста му да тикне единия брат където му е мястото , като клент на стачкуващите от ТПО . А колкото до визуалната прилика скоро поглеждали ли сте се в огледалото , ако то липсва в покъщтнината ви спокоино може да ползвате портрет на дилян п. когато се бръснете .
ВМ

Анонимен каза...

Ванка, карай все така и да не ти пука!
Ти даде много от себе си!
Ако всеки от нас беше дал толкова за Троян-сега щеше да е друго.
Който си харесва Акимов,Радевски,Балевски,Ники,Милко и сие, да си ги вземе у тях. Логиката е желязна - избрани са от всички нас на редовни избори!
Заслужаваме си управниците! Никой не ни е виновен, че са ни яхнали и ни яздят.Нали сме си рая-ще си ги търпим.Както и правим от години насам.Е, иначе обвиняваме турското робство и се правим на патриоти.Та има ли по големи башибозуци от сегашните български чорбаджии?!?
Ванка, не се ядосвай заради хора, които сами не искат да си помогнат.Те едва ли и да знаят какво се е случило с Алеко Константинов?
Щом хората си мълчат и си траят- значи са си добре!
В противен случай, щяха да протестират, недоволстват и гласуват против сегашните управници.
Чудя ти се на акъла!!! Кого искаш да събудиш ти!?! Дълбоко заспалият българин?!? Който се събужда само когато има уж някакъв национален празник?!? Чиста и свята република! Единство и равноправие!
Глупости на търкалета!!!
Жалко за читавите хора, но Троян си заслужава новият /стар/ Балевски!

Анонимен каза...

5–ти, Иванчо, ако е сбъркал си е "платил" за грешките. Нека си "платят" и останалите сгрешили.

Анонимен каза...

Малко по закъсняло беше свалянето на Минко от председателското място , но слава богу макар че оправдаваме поговорката "от трън та на глог".Новия - стар пък хептен не става.Не стават обаче и други лични функционери на ГЕРБ, като например кмета на Бели Осъм.Ама хората ги е сковал страх и не смеят да се обадят.Ловците се престрашиха и го свалиха от председателското място на ловната дружинка, но до тук.Сега трябва да сечакса второ пришествие, защото пък като него по прост и необразован няма.Лесно ще го разпознаете на снимката с маймуните.

Анонимен каза...

Много ми е интересно,защо трябва да обсъждаме Иван Хаджийски-добър ли е,лош ли е ,грозен или хубав ли е?
Писаното трябва да се анализира-вярно ли е,или не?
Всичко друго са опити да се измести темата!!!

Анонимен каза...

до 22
Що не излезеш с името си бе, ВМ/ВМИРИСАН МАЙМУН/?
Иван го е направил,като си такъв доблестен човек-направи го и ти !
А не да ми плюеш така анонимно.

Анонимен каза...

Защото маймунките са такива. Крият се,заговорничат, гълчат,мигат с очички и гледат да откраднат.Някои се напъват да се докажат пред по-големите маймуни,но освен пръцкане и лоша миризма,друго не постигат.Ачо,като кандидат за висша маймуна,от напъни така се е осмърдял,че не ми се мисли какво е да си покрай него.Онуй фъфлещото,Николайчо, освен да се оплюва докато се напиня да каже нещо, нищо друго. Добре,че Васил направи РИО-то,навремето и все още върти геврека на камиончето,че тоя сопол да се ежи,на успял бизнесмен.Чудя му се обаче на Емил Цоневски...Емиле,каква ти е файдата бе човек? Та ти си с класи над "приятелчетата" от ОБС ! Страх ли те е,или не виждаш как тия дерибеи се правят на Господ?

Анонимен каза...

Сера разбрах всичко ! Иван Хаджийски е виновен за цялата катастрофа в Троян ! Това което е написал не е вярно а мръсна и долна инсинуация! Акимов, Балев и другите са супер, след като пак са там, където бяха. МИНАК бързо трябва да бъде възстановен на поста, да се направи спешен ремонт на пътя за Рико Стил ( най-добре още другата седмица), Общ. съвет Троян да излезе с предложение за ново правителство с министър- председател Волен С, Цв. Цв. вътрешен минстър, Ахмед Доган- шеф на ДАНС...и всичко става спокойно. И все си мисля, че в Борима или Ломец може да се намери някой и за кмет ;)

Анонимен каза...

благодаря 29-ти, това си мислех и аз, но не бях съвсем сигурен. Само да уточним кой Иван Хаджийски-този, който описва троянецът в "Бит и душевност", или този, който го описва тук в статията. Знам, че са род, но не може и двамата да са виновни!

Анонимен каза...

За съжаление написаното от Иван е истина(то е извадка от провелата се сесия и не може да е лъжа)Но написаното е сложено в устата на Иван от някой друг,сетете се кой задкулисно иска да управлява общината и дърпа конците.Иначе моралния облик на Иван го знаем всички.

Анонимен каза...

Престанете да ни отвличате вниманието от проблемите на общината с председателското място в ОС.Който и да е седнал там няма лостове на властта да прави промени и да е кой знае какъв фактор.Ставаме свидетели на лични свади, като нападките идват еднопосочно(поне за сега).
Изненадан съм от кога Ангел Балев (който събра немалко гласове на кметските избори) стана обществен враг номер едно!?!

Анонимен каза...

Иване заслужи си банкетчето от енкин на което да се напиете с останалата сволач от бсп. Хора осъзнаите се , не може човек без морал да ви дава акъл какво трябва да става в Троян .Когато иван командваше изкуство вижте до къде стигна - собственост на харито , сега явно се опитва да вкара града по същата схема да бъде разделена собственоста от дпс-бсп .

Анонимен каза...

Оставка на кмета заради дестабилизация на общинския съвет .

Анонимен каза...

Вие писачи, защо не се съберете на площада и да се разберете, а пишете глупости и ви четем простотиите. Ако имате нещо конкретно да предложите ,за да излезем от блатото на мизерията и простотията, кажете!!! Не си губете времето, но сигурно това ви е основното занимание.

Анонимен каза...

"С ИЗБИРАНЕТО на Ангел Балев за председател на ОбС - Троян местните ни политици успяха да родят протести. А протестиращите са автентични и тъкмо заради това не представляват хомогенна група"

- Те ваш`те наглеци в София два месеца на подават оставка, за протести ще ни говориш.

Анонимен каза...

35 -ти основнатя мярка за излизане на Троян от кризата е да качим донка на влака за ловеч , а на доказаните престъпници от бсп да осигорим място на атлант .

Анонимен каза...

Остави я жената, тя знае как да промени Троян.Само дето още не е казала и показала как.Виж, че събуди икономиката със фестивалчетата, обществените форуми, чествания, със различните експертни махаленски съвети, еко акции...Къде отиваш ти?

Анонимен каза...

Истината е казана- троянци страдат. Има и друга истина- троянци се страхуват- за препитанието си, което е изключително във фабриките на съвременните капиталисти, за живота си в утрешния ден, за всичко... С две думи- в Троян царува терор и диктат...

Анонимен каза...

Диктат, явно че ти диктуват.Доколкото разбирам те и тероризират злите капиталисти.Освен да започнем да строим социализЪмЪ на ново?Така ли да те разбирам 39?Ама някакъв турски соц.

Анонимен каза...

Може ли еталон за пройдоха да е Иван? Завършена пиянка, скандалджия и какво ли още не в негативен смисъл да дава акъл!?

Анонимен каза...

39,40,41
Явно сте един човек,много пунктоационни и граматически грешки!
Ах,Николайчо,в къщи ли си ,или в кафе"РИО"?

Данчо Заверджиев каза...

Респект за смелостта Ви г-н Хаджийски публично да обявите гражданската си позиция. Анонимните коментари на всички засегнати от позицията Ви са достатъчно доказателство и признание за стойността на направения от Вас анализ.

Анонимен каза...

Да излезем на площада,ама как?От няколко дена там стоят 3-ма луди и 4 дърти крокодила.Те ако само стояха добре.Но са си прострели мръсното,осрано бельо.Мирише брато яко.Не може да се приближиш от вонята около тях.На сичкото отгоре тичат и снимат секи който е отишъл в този час на площада,белким го прилъжат да се яви като протестиращ.За туй когато те са на площада,хората се крият яко!И да им се излиза,не смеят, гнусят се!Хем наглост,хем воня!Освен туй дъртите крокита са на заплата към общината....

Анонимен каза...

Стига с тези заплати от обината, не измествайте темата!

Анонимен каза...

Сигурен съм, че не искате темата да се измества. Току виж, сетили сме се, че Иван Хаджийски е осъден, че като човек е тотално провален, че е дребен мошеник и подлога на всеки, който плати. То, не, че на него някой муплаща много, но все пак, приход. Като не може да продаде някоя клоетна картина, всеки приход е добре дошъл:)))))))))))))))

Анонимен каза...

Каква е темата? Колко зло може да събере един откровен простак?

Анонимен каза...

Така и не става ясно защо толкова много мразите тези добри хора и наши славни управленци господата Акимов и Балев? Или тези титани на мисълта господата Радевски и Николайча Тодоров? Трифон Мозъка и Милко Попкръстюв даже няма да споменавам.
Това са хора отдали живота и здравето си за вас и вашето благо_получие. Може пък да е само "благо", защото "получието" отиде в други джобове, ама и това не е малко. Както каза единия от титаните на мисълта - нас ще ни наказват, защото сме работили. Разбира се, върхът на милиционерската мисъл бе - грешихме, защото се учихме в движение. Както се казва, признат грях - половин грях. Какво ни коства обаче този "половин грях":
1. Троян бе лишен от възможност за газифициране за много далечен и много неопределен период.
2. В периода 2007-2011 бизнесът и основни и структуроопределящи предприятия рухнаха, "клопнаха кепенците" и увеличиха безработицата в общината два пъти. Акимов, Балев и ОбС Троян буквално проспаха това мило събитие.
3. Бяхме наказани и днес и през следващите 7 години ще изплащаме глоби в размер на над 4 000 000 лева. Всичко това, заради некадърно и престъпно управление на европроекти от Акимов, Балев и приближените им безхаберни общински съветници.
4. Загубихме спечелено дело и благодарение на Акимов, Топалова и особено на Балев - общината се раздели с имоти на "търговията" за над 4 000 000 лева.
5. Благодарение лъжите на Акимов и особено номерата, които въртеше Балев в ОбС Троян като председател на ОбС - никой до ден днешен не разбра къде се "изпариха" 1 700 000 лева средства от бюджета на общината. Дали са в някой джоб, дали са отишли за комисионни, дали са покрили някоя "грешка" от некадърно управление на европроекти - това си остава загадка до ден днешен.
/Лирично отклонение - моля, стъпвайте на пръсти, за да не събудим окръжна прокуратура, сметната палата и комисията по корупция в НС/
6. Благодарение на "набожния" Акимов и с помощта на Балев - Троян загуби земята на Националното изложение в Орешак. "Юриста" Акимов така и не разбра, че държавна земя не се придобива по давностно владение, но, явно господин Акимов се "учи в движение" и за юрист, има няма 30 години вече.
7. На малкия пазар бе провален конкурса за строителство отново заради Акимов и Балев. Нещо повече - ловешкия съд осъди общината да заплати около 40 000 лева заради нагло и престъпно проведения конкурс от общината.
8. За 4 години кмета Акимов не успя да изпълни нито един бюджет. Всяка година прехвърляше все повече и повече "мъртви пари". Последната си година като кмет счупи рекорда и "мъртвите" бюджетни пари бяха около 4 200 000 лева при около 5 000 000 лева обем на всички местни приходи. Въпрос: какво е работил кмета Акимов през 2011-та година? А какво е работил председателя на ОбС господин Балев?
9. Няма да изброявам другите "успешни" грешки на Акимов и Балев. Само ще ви информирам за една "радостна новина" - община Троян очаква нова глоба от 1 200 000 лева по друг европроект, успешно реализиран от господата Акимов и Балев.
Бива ли заради горните невинни "грешки" да бъдат очерняни тези добри хора и славни троянски управленци? Не виждате ли, че тях ги нападат на личностна основа лоши и неблагодарни троянци?
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аве, Акимов и Балев! Троянците, които не успяхте да прогоните и великодушно оставихте живи ви поздравяват!
*
В този коментар има "продуктово позициониране" с авторство от един много лош, луд и проклет общински съветник, който спира прогреса на Партията и Правителството и слага прът в колелото на акимовщината и балевщината в нашия все /за/по-китен и все по-безлюден балкански градец.

Анонимен каза...

Темата е защо Някой с повече пари не ще да даде на Иван, на Генади... Само кметицата им пуска по някой лев. Но то не се чете, тя пуска от общите пари. И тя, знаейки че са мизерници, пуска по малко, колкото да не умрат от глад. Държи ги на къса каишка, гладни, да слушат. Че ак им подаде повечко, ще вземат да се саприкясат. Да се видят какво представляват и от срам да скъсат синджирчето.

Анонимен каза...

48-ми, добре си запознат със загубите на Троян от управлението на комунисти/социалисти. Една основна грешка-сбъркал си имената. Иначе добре, като за луд човек от протурска:))) партия, редиш (дез)информация.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

50-ти, видимо сте с умствена недостатъчност, което прави напълно излишно да ви се обясняват и разясняват очевадни, доказани и с възможност за проверяване общоизвестни факти.
Най-добре идете да нахраните овцете и не пипайте клавиатурата.

Анонимен каза...

В този вестник царуват ГЕЯ, БЕЯ и ЗЛОДЕЯ. Хари Велев определено е БЕЯ, 51-ви да си избере сам една от оставащите роли:))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Мои мили бивши съпартийци от преди 10 ноември 1989 год., Вашите действия от последната сесия на Общинския съвет ме накараха да дам определение за Вашето поведение.Благодаря на г-н Петър Берон ,че ми помогна. Вие сте "ПОТУРНАЦИ" и заслужавате 50 тояги, а не доверието на троянци.Не съм член на БСП и не съм потурняк.

Анонимен каза...

49-ти, много тъпотия, бе брат! Мозъкът ти сигурно е колкото на ония косматите на снимката. На теб колко ти дадоха да грачиш?

Анонимен каза...

Мили общински съветници от групата противостояща на БСП+ДПС+атака, благодаря ви че ви има. Без вас всичко щеше да е в ръцете на новата тройна коалиция, високо декламирано от вестник Троян21. Благодаря ви Г-н Радевски, че имате куража да им кажете всичко в очите. Разбира се, вие можете да си правите каквото си поискате, никой не ви е дал нищо даром. Доказал сте се като човек и бизнесмен. Не ви трябва да приватизирате Изкуство без пари, нито да ви подхвърлят залци комунистите. Смело напред! Трепете комунетата. На такива като Иван Хаджийски не им обръщайте внимание. Той е тотално компроментиран. Нормално е в него да няма нищо освен завист, та той нищичко не е постигнал в тъпото си пиянско съществуване. Дерзайте, трепете ги!

Анонимен каза...

Звучи кофти, но много се радвам, че този вестник е към своя фалит. Това е естествения край на нещо, с претенции да бъде осведомително средство.

Анонимен каза...

Номер 48 е напълно прав за "нашия все /за/по-китен и все по-безлюден балкански градец".

Анонимен каза...

48 е един неудачник, лично и професионално. За това му е простено всяко волно или неволно прегрешение:))))))))))))))))))))))))) На мен града си ми харесва. Като не му харесва на 48-ми, що не се изнесе? Бая народ ще се зарадва ако липсват шизофренични подскоци:)))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

58 душко я се кажи кой си та да блесне какъв голям удачник лично и професионално :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

А как ли се казваше доброданеца, дето уреди Маринчо с куфарче? По София живеел човека, не знам дали е жив още?

Анонимен каза...

Да кажа, ама няма защо.Тук няма кой да ме оцени подобаващо.Обяснявам се сериозно само там,където ще хване декиш.Тук може само съвсем несериозно.Да имаме в пред вид,че тук върлуват помиярчета за една кора хляб,обикновено предварително нагризана:))))))))))))))))

Анонимен каза...

Душко 60-ти, много хора ги уредиха с куфарчета и с фабрички.Маринчо е умничък и стана милионерче.Иванчо Хаджийски беше уреден с фабричка,но е алчничък и глупавичък и ходи в затвора.Брат му Владо и той с куфарче беше.Сега се чуди от кой да попроси поръчка и пуска малкото останали му работници в неплатени отпуски.В Троян сме,брато,всичко се знае от всеки който поиска.Така че не си правете труда да се опитвате да сеете дезинформация.Пак си завиждайте,това няма как да ви го изтръгне човек.Ама наум, брато,наум:))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

платена статия ,кой плаца ,защо ви праща във върбите .Иван и морален стожер на Троян а стига.Ангел е само първия между равните и няма тази роля кято му вменявате.НЕ ЗАБЛУЖДАВАИТЕ ХОРАТА .

Анонимен каза...

Вържи попа да е мирно селото в наши дни трябва да се перефразира на изгонете донка за по-добро бъдеще на Троян .

Анонимен каза...

Заради Акимов, Балев, Радевски, Тодоров и останалия отбор юнаци - тТроян е загробен за десетилетие напред. Какъв ли умствен примат трябва да си, че да припяваш и да защитаваш тези гробокопачи на Троян? Какъв ли идиот трябва да си, че да скимтиш срещу някакви комунисти и в същото време да защитаваш ортодоксалните комуняги Акимов, Яшев, Данков, Радевски и компания?
Сигурно са Герб-младежи. Там ги избират с конкурс за природна тъпота. Може и апологети на "Избор за Троян", което от всякъде дрънка на "Избор за дебили".

Анонимен каза...

Пеевски, поздравления за "Милко Попкръстюв", уцелил си в десятката!

Анонимен каза...

Анонимните противници на статията са самия Ангел Балев, понеже се чуди как да уплътни четири часовия си работен ден и стои на компа и отговаря тук.

Анонимен каза...

Отдавна се чудя как да ви светна за една от далаверите на Ацата. Знаете ли,че той прехвърляше един по един всички служители на общината чрез управленски натиск в небезизвестния пенсионен фонд "Доверие", който в момента е пред фалит и тия дето ги достраша и се прехвърлиха сега ще духат супата.Явно пък с това тогава си уплътняваше останалите 4 часа работен ден.http://www.mediapool.bg/upravlyavashtite-demonstrativno-zagrizheni-za-fond-doverie-news208958.html

Анонимен каза...

67-ми, да не забравяме и една куха лелка, на която ако й плащаха за написан ред в този сайт да е изкупила половината чаршия...

Анонимен каза...

56 как да фалира с тази голяма реклама на прах за пране на челото ;)

Анонимен каза...

Корички, брато 70-ти, корички:)))))))))))

Анонимен каза...

Иван Хаджийски-флагман на морала и почтеността на кметицата;)

Тихомир от Кози вир каза...

Я да видим кой тук говори за морал и почтеност......мишоци я си кажете именцата да ви видим морала и почтеността хахаха

Пенка от Трапето каза...

Аз 73-и.Иван Хаджийски не е пример за почтенност и морал.

Тихомир от Кози вир каза...

Пене,кажи ми кой от героите в статията на Хаджийски е пример за почтенност и морал? :-)))

Красимир от Бели Осъм каза...

И аз се присъединявам.Вестник спонсориран от Хари,писачите тук като Иван-какъв морал,какви 5 лева???

Анонимен каза...

Той какъвто автора на статията-такива му и героите!

Анонимен каза...

Такъв и вестника 77-и.

Тихомир от Кози вир каза...

Пене,ти що си мениш името на Краси да не се каниш да си сменяш пола?За писачите,вестника,Хари и Иван разбрах но не ми отговори на въпроса за героите в статията на Хаджийски????

Анонимен каза...

Общинската политическа система в Троян е жалка-абе на Хаджийски брат му не е ли той един от тях?!

Анонимен каза...

Иван Хаджийски и всички мрънкащи така наречени "будни троянски интелектуалци", мога ли да попитам какво са направили за Троян, за троянци?
Българчетата сме такава, забравяме какво са направили добрите хора за нас и мразим всички които могат и знаят повече от нас.Веднага ги оплюваме и очерняме .Марин Радевски на колко семейства в Троян дава работа,кой спонсорира всички и всичко за което му са поискали пари. Защо го канят по всички благотворителни коктейли и вечери, защото знаят, че той ще даде пари на всички нуждаещи се спасявал е човешки животи.Давал и на тези които го плюят по форумите...........Но българчетата сме такива,откъсваме ръката на този който ни е подал,за да ни помогне.

Анонимен каза...

81, ти нормален ли си? То бива душа на скот, ама толкова не бива. Жалко подобие на човек!

Анонимен каза...

А тоя твой благодетел, всеки ден къса жива плът от робите в шивачницата му,за да има има да дава !
Сещаш ли се колко жалък стана вече с това улизване на дъртия задник на Радевски?
А и като толкова знаеш за Хаджийски,що не споменаваш нищо за Събчо и Дако, които напускайки Изкуство(то пък случайно фалира), ги осенила манна небесна,та създали тяхна си фабрика, с не знайно как разработена вече схема.
А Радевски, като е толкова силен и независим, защо се пъне така ?Знаеш ли колко още независими наистина хора с бизнес има в Троян,за които не подозираш.Ама за разлика от този, имат някакво възпитание и не се слагат навсякъде, нито колят нито бесят. Напротив, на някои от тях бизнеса им страда именно заради такива самозвани дерибеи като тези горе !

Анонимен каза...

браво 83!много си прав, написал си го точно!

Анонимен каза...

ИВАНЕ ЩО СИ СЛОЖИЛ САМО МАИМУНИ - ТЯБВА И ЕДНО ПРАСЕ....СРАМОТА , САМО МАИМУНИ.
АН4О БАЛЕВ като видеше ученички и сядаше на масата им да го видят с жени, ЧЕКИДЙИЯТА МУ НЕДЕН!!!...и да не го помислят за геи.и НЕ СИ ПЛАЩАШЕ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА ДЕБЕЛИЯ МУФТАР , когато беше председател на ОС.И ТОВА ПРАСЕ ПАК Е НАЗНАЧЕН НА КОРИТАНЯ, ДА МУА МУФТА НА ОБЩИНСКАТА / НАРОДНА / СОФРА СРАМ ЗА ТРОЯН!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Призоваваме да се спазват 3-те правила за коментиране в сайта на Т21. Припомняме ги:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, клетви и други подобни - заради елементарната културност и коректност.

Анонимен каза...

ДО 81. НАИСТИНА МАРИН ДАВА РАБОТА НА МНОГО ХОРА....НО НЕ И ПАРИ ! ТОЙ Е РОБОВЛАДЕЛЕЦ! А ПАРИТЕ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ СА ГИ ИЗКАРАЛИ НЕГИВИТЕ РАБОТНИЦИ/ КАКТО И СВОИТЕ ЗАПЛАТИ И НЕГОВАТА ПЕЧАЛБА/ТАКА ЧЕ ДРАГИ ПАРИТЕ СА ИЗКАРАНИ ОТ ТРОЯНЦИ ЗА ТРОЯН!
И КАТО КАЗА ДАВА РАБОТА И АЗ ДАВАМ РАБОТА .....ЕЛА ДА МИ НАЦЕПИШ 81 10 КУБ. ДЪРВА ...АИЛЕЗИНО, МОГО РАБОТА МОГА ДА ТИ ПОДСИГУРЯ! ТО НЕ Е САМО РАБОТАТА! тИ КАТО ВЛЕЗЕШ В МАГАЗИНА ПЛАЩАШ ЛИ ИЛИ КАЗВАШ ЧЕ ИМАШ РАБОТА!!!!!!!!!81 ЕЛА ДА МИ РАБОТИШ ЩЕ ТЕ СКЪСАМ ОТ БАЧКАНЕ ДА ТИ ОВРИ ГЛАВАТА ГУМЕНА! ИЛИ ВЪРВИ ПРИ РАДЕВСКИ ДА ТИ ГО ......

Анонимен каза...

браво на Админа

Анонимен каза...

89 марин радевски наистина е голям бизнесмен, а ти му завиждаш нали щот не си постигнал нищо

Анонимен каза...

като ИП, които само двига прахоляк...защо сега протестира ...протестите са от месец, но тои излезе щот Ансел Балев го избраха за председател, а преди си траеш - това ако не е на лична основа здраве му кажи!

Анонимен каза...

ИП имамняколко въпроса към теб:
1. Защо започна да протестираш, точно след като избраха Балев?
Защо го наричаш " като няма нищо общо с него, а ти да еднакви фамилии "Делян Пеевски"

Анонимен каза...

92 изпокърти мифките с тази "лична основа". Абе кой искаше оставката на Балев 10 пъти предния мандат докато Балев промени правилника за да не може да му се иска оставката?

Анонимен каза...

Троянската мафия си е пуснала тъпанарите да изместят смисъла на троянския протест и да го пренасочват на някаква лична основа. За да не излизат и да се омаловажават далаверите и кражбите на овластените троянски мафиоти. Цял град сега и в бъдеще ще плаща много милиони от некадърното и крадливо управление на тандема Акимов-Балев - за тъпанарите на местната мафия това обаче било личен проблем.

Анонимен каза...

94.Пише се миВките а не миФките, неграмотнико и за всички е ясно, че ИП има лично отношение към Ангел Балев, което му влияе да мисли правилно!
А ти 94 попитай ИП какво му е отношението към Енкин,защо никъде не го е споменал ,и се сбрал Даниел Сираков, Бойко Падарски,Хаджийски и др.
попитай го и какво му е отношението към Генади ....нали му подари ...какво беше?

Анонимен каза...

Троянската мафия си е пуснала тъпанарите да изместят смисъла на НАЦИОНАЛНИЯ протест:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

какви мравки бе 95, каква мафия? Ако ИП го бяха предложили за кметведнага ще се съгласи и да забрави всичко. Всички са един дол дренки

Анонимен каза...

ИП преди хвалеше до небесата Иван Костов, беше СДС, после като "независим", и после дойде...АТАКА! даааааааа АТАКА! понеже си нмаха вожд стана ИП. .. и събра от кол и въже всякакви под знамето

Анонимен каза...

национален протест ли бе? колко хора видя? и какво е това "пране" на площада?

Анонимен каза...

кой е простирал на площада прането.....аааааа някой е пуснал пералнята

Анонимен каза...

да не е И.Хаджийски?

Анонимен каза...

Иване хубава статия, ама платена!и хубава картинка;ама много хубаво не е на хубаво- първо се виж в огледалото, а после пиши за другите и следващая път се облечи в "райе" по ще ти отива

Анонимен каза...

ИП да ходи на море малко да се "опече" и акъла. Какви са тези глупости на центъра - там е място за нормални хора

Анонимен каза...

ами да 104. ама ти ако ги видиш няма един нормален. Всички са нестандартни абе събрано е от кол и въже, куцо и съкато.Мирише на режолюция.....ха, ха, ха

Анонимен каза...

много му пука на Балев

Анонимен каза...

гербери, гербери

Анонимен каза...

Ама вярно ли е че по БТВ миналата вечер започнали с коментар за протестите в Троян? А за анонимните мишлета в този сайт дали са казали нещо?
Вярно ли е, че на протестите в София всеки ден изписват името на Троян? А дали пишат нещо за жалките анонимни плъхове от свитата на Акимов, Балев, Радевски, Н.Тодоров и компания в този сайт?

Анонимен каза...

108-и и ти си анонимен....

троянка каза...

Гледам в-ка дава думата на засегнатите а те не отговарят да не ги е страх или са гузни от нещо

Анонимен каза...

110-ти, вестника е готов не думата, ами задника си да даде стига да се плати. Те и 6-те дърти крокодили на площада са готови да дадат, каквото и да е. Ама, а де, никой не им иска:)))))))))

Анонимен каза...

По БТВ миналата вечер започнали новините с протеста в Троян.Казали,че това е поредния опит да се яхне националния протест,като се поставят диаметрално противоположни цели-назначения и облагодетелстване на хора близки и верни на кметицата,подкрепа на коалицията БСП+ДПС+атака на местно и национално ниво.Троян е посочен като пример как в малките населени места се правят опити за манипулиране на хората.Един от подписалите се в местната подписка в подкрепа на Донка Михайлова/Орешарски се е изказал,че е подведен да се подпише-казано му е,че това е ПРОТИВ Орешарски.В часа обявен за протест хората не смеят да минат по центъра,защото малобройната група платени от Донка Михайлова протестиращи ги гонят да ги снимат,все едно са протестиращи.Майките с количките са се изместили в градинката при киното от ужас.

Анонимен каза...

108-ми, за Радевски пишат националните ежедневници. Посочен е като една от най-големите фирми за производство на текстил.

troyan21 каза...

До №111: На Вас ще Ви дадем думата безплатно, но има едно задължително изискване - да се подпишете под мнението си. Както са го направили Хаджийски и Акимов.

Т21

Анонимен каза...

Сигурно не е достатъчно ясно. Няма проблем с анонимността. Не ти искаме думата.

troyan21 каза...

ОК. Взаимно е.

Анонимен каза...

Мишокът 112 здраво се е напушил. Споко бе, мишок, ще ти се пръсне мишето сърце от шубе и...злоба.

Анонимен каза...

И като пишат опитвайки се да изместят темата, какво?Хората виждат,знаят и четат,Хич, не ги интересува,кой какво се опитва да измества.Във всички форуми е пълно с подобни индивиди,но видно е,няма файда.Пишете си, хората вече прозряха кой души Троян !

Анонимен каза...

Здравейте, лоботомирани електорални единици на “Атака”! Как сте? Взехте ли вече първата си минимална заплата от 1000 лева? Пенсиите от 500 лева сладки ли са? Наядохте ли се? Изгонихте ли западните “колониалисти” и как е сега? Почнахте ли да добивате злато от неизчерпаемите запаси на България, за които Волен ни осведоми напук на цялата академична общност? Изгонихте ли турците от управлението на България? Дойде ли китайския инвеститор, за когото 20 милиарда не са нищо, за да ни построи безплатна централа?
Чувам, че тези неща не се случват нещо, но може би съм просто заблуден и сляп… Снощи вашия избраник излезе из улиците на София с 40 души платен антураж, за да бие хора, които протестират срещу управлението на БСП и ДПС. Той държи про-руската (правилно четете – “про-руска”, а не “про-турска”) партия ДПС да остане на власт. Пак. За първи път в историята на следкомунистическа България, български депутат поведе хора (и то платени) да се разправят с политически опоненти, които са на страната на европейското ни бъдеще и демокрацията и всячески се противят на завземането на властта от мафията. Десет милиона не се изкарват толкова лесно с едно даване на кворум. Трябва да се отстояват. Не се ослушвайте, кажете как сте днес, рибоци? Как е чувството да сте в еничарския корпус?
хаха само болка май остана по оная ви рязаната работа!!!

Анонимен каза...

Няма нужда да спорите ,защото...................Двадесет и три години "преход"....?! Към... Същото!
Двадесет и три години "реформи"....?! На... Нищото!
Двадесет и три години обещания.....?! От... Същите!
Двадесет и три години надежда....?! За... Нещото!
Двадесет и три години чакане .....?! За... Нищото!
Двадесет и три години избори....?! Без ... избор!
Двадесет и три години "гласуване"...?! Като на...хазарт!
СЛЕД ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ... ,
ПАК Е СЪЩОТО И ПАК СА СЪЩИТЕ!
А преди двадесет и три години, обещаваха ПРОМЯНА!
Обещаваха ДЕМОКРАЦИЯ!
Обещаваха прозрачност, открито управление, справедливост и благоденствие";
ОБЕЩАВАХА И..."ИСКАХА" ВЛАСТ!
И НИЕ ..."ДАВАХМЕ" ВЛАСТ с надеждата:
Да бъде "Времето наше";
Да има "Сполука за България";
Да дойде "Новото време";
Да сме в НАТО и Европейския съюз...
Дадохме ВЛАСТ: на Филип, на Жан , на Иван,
на Симеон, на Сергей ,на Доган и на Бойко!
И... КАКВО? ДАВАХМЕ ВЛАСТ И ЧАКАХМЕ!
ЧАКАХМЕ И М Ъ Л Ч А Х М Е!
Двадесет и три години преднамерено ни разделят и противопоставят посредством измислени партийно-идеологически и етнически модели с разните му там партийни ЕООД --та и ни лишават от основни конституционни, граждански и човешки права!

Анонимен каза...

119-ти, ма май си объркал мястото и хората...Няма нищо, чуствай се удовлетворен, "че си им го рекнал на ония във форума"...

Анонимен каза...

“Бяло,зелено и червено е в сърцето ми.
Синъо в морето,небето и очите ми.
Мастило по ръцете,мастило по гърба.
Мастило по гърдите,от гърдите пак рева.
Кажи ми как да спра,горещ съм като фурна?!
Изпепелявам рапари-мощ и фурна.
Опъвам куки като струни на китара.
Путки изпарявам-превръщам ги в пара.
Ъ,аз съм човек,който си държи на тялото.
От трите цвята най-много обичам бялото.
Зеленото го пуша и съм high.
Не прекалявам с нищо,щото I dont wanna die,die.
Червеното е като мензис,като кисела мацка с Тойота Авенсис.
И запомни..Винаги ще бъдем отворени.
За нас не съществуват врати затворени.

”Олигофрени водят дърти комуняги да върнат времето назад?! Как да видят, как да разберат, че партията им е мафиотска структура и ще фалира държавата?!Пенсионери, социалисти и Мишо Шамара бранят правото на олигархията да управлява пред френския посланик.

В какво сме се забъркали, като сме се раждали в милата ни татковина?!?

Анонимен каза...

Не сме се "забъркали", просто сме сбъркали държавата, в която е трябвало да се родим. Жалко за изгубените години, живота е кратък!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |