Ники Василковски ще е водещ на „Троян Рън 2024“

* Популярният и обичан телевизионер с троянски корени е приел поканата на организаторите и ще е с микрофона на старт финала в Троян * „Познава и обича Троян, обича планината, не е безразличен към планинското бягане, забавен и атрактивен е – все фактори, които пасват чудесно на профила на състезанието“
Яко
НИКИ (Николай) Василковски – харизматичният синоптик на Нова телевизия и едно от най-обичаните лица в българския телевизионен ефир, отгоре на това с троянски корени и троянофил по дух и сърце, доказвал го е неведнъж, включително с „невидимите“ си и редовни тиви препратки  към троянски събития и личности – ще е водещ на второто издание на планинския маратон Troyan Run 2024 („Троян Рън 2024“), 20 юли, събота.

СЪСТЕЗАНИЕТО, което още с прощъпулника си миналата година (виж „Владо Илиев спечели Troyan Run 2023“ в бр. 30 на Т21 от 2 август 2023 г. – бел. ред.) направи фурор и доказа сериозните си намерения, а тази година има небезоснователната амбиция да се заяви като една от спортните емблеми на нашия град и край, забележима съставка на бранда Троян. Такава е целта на организаторите – местното сдружение „Троян в бъдещето“, и лично на неговия председател и мотор на проявата Николай (Ники) Тодоров. Който сподели пред Т21, че е изключително доволен от факта, че именитият му адаш е приел поканата да бъде водещ.

„НИКИ ВАСИЛКОВСКИ
е популярно име от телевизионния екран, освен това познава и обича Троян, обича планината, не е безразличен към планинското бягане, забавен и атрактивен е – все фактори, които пасват чудесно на профила на състезанието и, убеден съм, ще прибавят допълнително качество към „Троян Рън 2024“, коментира Ники Тодоров.

ЕТО и анонсът в страницата на „Троян Рън 2024“ във фейсбук: „С огромно удоволствие ви представяме водещия на нашето състезание по планинско бягане – известния журналист и природозащитник Ники Василковски! Ник е не само професионалист, който винаги е в епицентъра на събитията, но и страстен защитник на природата. Очаквайте уникална атмосфера, вдъхновяващи истории и много усмивки! Както самият той обича да казва: „Ако можеш да тичаш в планината, можеш да тичаш навсякъде!“. Елате и вижте дали ще се справи с новото си предизвикателство – да тича и говори едновременно! Присъединете се към нас на 20 юли в Троян (старт финалът е на централния площад в Троян – бел. ред.). Нека заедно с Ники Василковски да подкрепим спорта и каузата за по-чиста и зелена планета!“.

Т21
 
Още по темата:
  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |