Троянец по Нова телевизия с мартеница до кръста

* Как Ники Василковски представи метеорологичната прогноза в навечерието на Баба Марта и усмихна националния ефир
Мартенички
Ники Василковски, Нова телевизия, вечерта на 28 февруари
ЕДНО от най-свежите и позитивни лица в българския телевизионен ефир – Ники Василковски от Нова телевизия, ни напомни за Баба Марта по впечатляващ начин. А може би по-точното е – внушителен. Телевизионерът представи метеорологичната прогноза в новините в навечерието на празника (28 февруари), закичен с огромна мартеница – буквално от врата до кръста. И освен че оцвети и усмихна обстановката, ни напомни за онази случка с внучето, което попитало баба си защо му е подарила толкова голяма мартеница, а възрастната дама отвърнала – за да ти топли на кръста. Със сигурност Ники не бе застрашен от настинка в студиото.

КАЗВАМЕ всичко това и с гордост, защото г-н Василковски е с троянски корени, обича нашия негов град и го доказва постоянно, наскоро едно видеообяснение в любов към Троян събра овациите във фейсбук. Честита Баба Марта, Ники!

Т21

Начало

1 Коментара:

Z@Q каза...

Идеален за деня на смешника!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |