Ники Василковски на гости в ПГМЕТ

* Теодора Дудева: „Позитивизъм, настроение, смисъл – това е моята оценка за събитието“ * Почерпка изненада за госта – любимата бабина баница от детството му в Троян
Срещи
Ники Василковски и Теодора Дудева, ПГМЕТ - Троян, 16 февруари
Гостът сред осмокласниците от групата „Физика на фокус“
МИНАЛАТА седмица, 16 февруари, 8-класниците от групата по интереси „Физика на фокус“ в ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“ (Троян) с ръководител Теодора Дудева имаха скъп гост – едно от най-позитивните и харесвани лица в родния телевизионен ефир, синоптикът на Нова тв Ники Василковски, който на всичкото отгоре е с троянски корени и никога не крие троянските си пристрастия. Срещата с известния земляк била по желание на учениците, научихме от г-жа Дудева, която ни сподели как е протекла.

Демонстрация на директно включване в ефир
ГОСТЪТ подчертал, че всичко, което е постигнал, е благодарение и само на собствените му усилия и упоритостта да следва мечтите си. Разказал за многобройните си пътешествия, сред тях – бил е в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. и самолетът му излетял точно след взрива на кулите близнаци; очевидец е на изригването на вулкан и има личен и професионален афинитет към природните бедствия, мечтата му е да отрази на живо смерч и тайфун. Обяснил как прави прогнозата за времето, откъде черпи информация и че сам пише текстовете си, а когато ги представя никога не ползва аутокю. Г-н Василковски бил затрупан с въпроси и на всички дал подробни отговори. Направил и демонстрация на директно включване за телевизията.

Ловци на автографи и селфита издебнаха тв звездата
КАКТО се полага, за госта имало почерпка, но не каква да е – любимата бабина баница от детството му (в Троян), приготвена от домакините. И подарък – специално направен за него колаж от наградени снимки в ученическия фотоконкурс „Един снежен ден в Троян“. На излизане от училището Ники Василковски бил „атакуван“ от ловци на автографи и селфита, фотоапарати, камери, което видимо го развълнувало. „Позитивизъм, настроение, смисъл – това е моята оценка за събитието. Ще продължавам да срещам възпитаниците си с точно такива млади и успели хора“, обобщи г-жа Дудева.

Т21, по информация на Теодора Дудева, ПГМЕТ „Акад. Ангел Балевски“

 Още по темата:

 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |