Да подкрепим Акифа!

* Легендата на троянския баскетбол Димитър Ангелов.Акифа се нуждае от кръвопреливане от рядката  кръвна група „0-“ * За желаещите да помогнат – тел. 0888/887578
 
Димитър Ангелов-Акифа
Зов за помощ
 
ЛЕГЕНДАТА на троянския баскетбол Димитър Ангелов-Акифа – част от най-големите успехи в историята на БК „Чавдар“ (Троян) както като състезател, така и като треньор, допринесъл за развитието и популяризирането на баскетбола в града – има нужда от кръвопреливане от рядката кръвна група „0-“ (0 отрицателна).

БЛИЗКИТЕ и роднините на Митака, както също е известен сред приятелите си, продължават да набират дарители с така рядката кръвна група „0-“. Всеки, който има възможност и желание да дари кръв към кръвна банка, моля да се обърне за повече информация на тел. 0888/887578.
 
Предварително ви благодарим!
22 февруари 2022 г.
Андрей Андреев

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |