Музеят на занаятите стачкува ефективно

МУЗЕЙ НА ЗАНАЯТИТЕ

Уважаеми посетители, 

На 22.02.2000 г. Музеят на занаятите - Троян с ефективни протестни действия, а именно като затваря за вас своите врати, се присъединява към националната кампания за отстояване на професионалното и човешкото ни достойнство, срещу пренебрежителното отношение на правителство и парламент. Срещу унищожителния бюджет, предвиден за музейните институции през 2022 г.

Правим го и заради вас. За да посещавате уютни и красиви музейни зали, за да присъстват в тях технологиите и модерността, за да ви обслужват компетентни музейни специалисти, за да виждате стойностни колекции, за да си купувате качествени музейни издания.

Музеите създават ценности – национални и общочовешки. В музеите може да откриете друга гледна точка за собствения си живот. Музеите са важни за обществото.

НЕ НИ МРАЗЕТЕ! ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

Начало

1 Коментара:

Unknown каза...

ПОДКРЕПЯМЕ ВИ !

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |