Троянка връчи дипломата на първенеца на Езиковата

* Цветелина Николова, управляващ директор на „Катарджина Естейт“ и възпитаник на ловешката Езиковата гимназия, бе ВИП гост на церемонията по дипломирането в реномираното школо
Отзвуци
Цветелина Николова (вляво) връчва дипломата на Ванеса Цочева, първенец на випуска в Езиковата гимназия, Ловеч, 17 юни 2024 г.
СПЕЦИАЛЕН гост на церемонията по дипломирането (17 юни) в най-реномираното средно училище в региона, където открай време учат и много троянски деца – Езиковата гимназия (ПЕГ „Екзарх Йосиф I“) в Ловеч, бе съгражданката ни троянка Цветелина Николова, управляващ директор на водещия български винопроизводител „Катаржина Естейт“. На ВИП гостенката се падна и честта да връчи грамотата и дипломата на първенеца на випуск 2024 Ванеса Цочева.

„ИДЕЯТА успешен възпитаник на Езиковата да бъде специален гост на тържеството ни донесе много емоции. Знак на истинска приемственост е когато една настояща отличничка може да срещне вярата в очите на дама, постигнала отличие и признание и от живота. Във вдъхновяващото слово към випуска и грабващата лекция в поредния епизод на „Завръщане на хълма“*** Цвети повтори многократно с любов и носталгия, че в Езиковата е научила най-ценните уроци, усвоила е най-важните умения, изградила е базисните ценности, които следва в живота. Качества и емоции, които не е усетила в нито един от университетите, надградили гимназиалното образование. Истински комплимент от дама, сбъднала мечтата си за Харвард! Вярвам, че след завръщането на толкова харизматичната и едновременно земна личност като Цветелина Николова, завършвашите момичета и момчета ще вярват още по-силно, че пътят към най-високите житейски върхове започва от класните стаи в Езиковата“, коментира ден след събитието в профила си във фейсбук дългогодишният преподавател по география, а отскоро директор на училището Иво Райнов.

„ЗАВРЪЩАНЕ на хълма” – все едно беше вчера, а са минали 24 години. Всичко си е същото, а всъщност има толкова много нови неща! И колко много нови предстоят, защото Иво (Райнов) има много идеи, които вече стават реалност. С теб сме, Иво, и всички те подкрепяме!“, бе емоционалният отговор, също във фейсбук, на г-жа Николова.

Т21
*** Езиковата гимназия в Ловеч е разположена на хълм над града.
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |