История за торта и полицейска патрулка

* Навръх рождения си ден да удариш полицейска патрулка пред полицейското управление заради една… торта!?
 
Невероятно, но факт
Рожденикът Иво Райнов и фаталната торта глобус
РОЖДЕНИЧЕСКА торта докара акт на учителя по география в Езиковата гимназия в Ловеч, син ловешки общински съветник (седесар) и известен блогър Иво Райнов. На 30 май единадесетокласниците зарадвали любимия учител със сладкарско бижу за рождения му ден – голяма торта, представляваща земното кълбо с всички континенти и морета и издържана в политически коректния син цвят. Подаръкът бил връчен преди часовете и предизвикал фурор сред колегите на рожденика, а пък той, по неговото признание в блога му, нямал търпението „да се прибера час по-скоро, да поставя тортата на най-празничното място и да увековеча в снимки вниманието на страхотните пораснали деца от моя  клас”.

Е, ДА, АМА съдбата решила тортата да се превърне „в гвоздей на деня”, пак по думите на Иво Райнов. Както подобавало на един толкова мил и толкова ВИП спътник, сладкият син глобус бил поставен на предната седалка до шофьора, а географът подкарал нетърпеливо към вкъщи. След завоя на светофара на бул. „България” обаче видял, че тортата се накланя и аха да се изсули от мястото си, пресегнал се рязко да спаси уникалния сладкиш и в този момент, при секундното отклоняване на вниманието, се натресъл изотзад в… полицейска кола. Точно пред районното полицейско управление в областния град!?

ЩЕТИ имало и по двата автомобила (Ивовия и този със синята лампа), но по невиновното полицейско возило били повече. Последвало каквото трябва – оглед, снемане на обяснения, проба за алкохол (отрицателна), констативен протокол, акт за административно нарушение; и очакване на наказателното постановление и изясняване размера на глобата. Кажете сега, че животът не е по-шарен от фантазията - навръх рождения си ден да удариш полицейска патрулка пред полицейското управление заради една торта!?

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

"Политичрски коректния син цвят", е този с който на всички съвременни карти се отбелязват водите, но ако на вас не ви харесва, да ги отбелязваме с червен!?!

Анонимен каза...

А какво е "политичрски"?

Анонимен каза...

карък

Анонимен каза...

Поздрави,г-н Райнов,Честит Рожден (Ден на патерица!!!!!!

Анонимен каза...

Това новина от миналата година ли е? Или става дума за 30 МАЙ?

Анонимен каза...

Случва се, да е жив и здрав човекът.

Анонимен каза...

Извода е само един-на изблеяли даскали с политически пристрастия не трябва да се подарява торта, а в деня на рожденния им ден да им се отнемат колите. Този даскал със същия успех можеше да прегази дете вместо да се натресе в патрулката.Изблеяла работа. И да ги пенсионират по-рано и изпращат на село защото са тотално изкукуригали и нямат място в града.

Анонимен каза...

Аман от незадоволени хейтъри. Какво ви пречи човекът. На всеки може да се случи. Сигурно не е много изкукуригал даскъл, след като децата са направили такъв жест към него. Явно някои хора не знаят какво е детска обич и признателност. Жалко за тях самите. Стига с този отрицателен тон, малко позитивизъм няма да ни дойде зле!

Анонимен каза...

8-ма главичке овча,я се позамисли,ако наистина на мястото на патрулката е било дете или възрастен с велосипед....

Анонимен каза...

Още информация. Даскала не е ударил само една патрулка, а цели 3. Ами ако вместо патрулките беше смачкал на автобусната спирка втора група от детската градина барабар с даскалицата?Да го пратят на проверовъчен изпит.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Даскалите са слаби шофьори, А този е обременен и политически ;)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |