Първата частна линейка в Троян

* Специализираният автомобил е на таксиметровата фирма „Дим такси“, оборудван е според изискванията и ще превозва болни и трудноподвижни хора, които „често са в безизходица, когато трябва да  пътуват донякъде“ * Работи денонощно, тел. 0878/982301
Ново
СПЕЦИАЛИЗИРАН автомобил линейка – първият в града ни (в областния Ловеч има 4, а в Плевен – 10), вече е в автопарка на най-голямата троянска таксиметрова фирма „Дим такси“ и е в експлоатация от миналата седмица. „Автомобилът е от клас N, ниският клас, и е само за транспортиране, а не за оказване на спешна медицинска помощ и други медицински манипулации, за това са специализираните автомобили по-висок клас, линейки и реанимобили, които имат съответното медицинско оборудване. Ние обслужваме единствено нуждаещите се от транспорт болни и тежкоподвижни хора, които често са в безизходица, когато трябва да  пътуват донякъде. И сме партньор, а не конкуренция на „Спешна помощ“, коментира собственикът на „Дим такси“ Иван Макариев, чиято е идеята за първата троянска частна линейка.

АВТОМОБИЛЪТ е оборудван с подвижно легло (с автоматично сгъваеми крака с колелца), който е закупен от „Спешна помощ“ и отговаря на съответните стандарти, има две места за придружители, както и сгъваем инвалиден стол и инвалидно платнище за сваляне на пациенти от етажите на кооперациите и за други трудни участъци в жилищата. Работи денонощно, а телефонът за повиквания е 0878/982301. На фирмите, използващи частната линейка за транспортиране на свои или други нуждаещи се хора. се издават фактури с ДДС.

„ВЯРВАМ, че с тази нова услуга правим нещо много добро и нужно за Троян“, заяви г-н Макариев. Като специално подчерта, че качеството на услугата и съпричастността към нуждаещите се от нея са гарантирани.  

Т21 

 Още по темата:

2 коментара:

Z@Q каза...

В каква КУЦА държава ни набутаха да живеем и множеството дори не се замисля!

Румяна Маркова каза...

Много хубаво и необходимо. Поздрави!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |