Още много по 20!

* „Считам, че ти успя, защото за 20 години вестник „Троян 21“ се превърна в значим фактор в обществения живот на общината ни“
 * „Задълбочените, честни, понякога и нелицеприятни и остри редакторски коментари са очаквани от всички“
Юбилейно
И властта (втората, която тук е първа и основна) уважи четвъртата власт. Което е добър знак – и за едната, и за другата. На редовната си месечна пресконференция (13 септември) кметът ДОНКА МИХАЙЛОВА прочете свой поздравителен адрес към юбиляря „Троян 21“.  И го връчи на гл. ред. на вестника Генадий Маринов. Т21
Уважаеми г-н Маринов,
Скъпи Генадий,

ПРИЕМИ, заедно с екипа си, най-искрени поздрави по повод 20-та годишнина на в. „Троян 21“. Да създадеш, утвърдиш и съхраниш частен вестник в малък град в трудните и променливи години на прехода в България, тогава, когато хартиени медии, зад които стояха мощни финансови групировки или силни политически партии, изчезнаха, е постижение.

СЧИТАМ, че ти успя, защото за 20 години вестник „Троян 21“ се превърна в значим фактор в обществения живот на общината ни. Поставянето на темите, които вълнуват хората, задълбочените, честни, понякога и нелицеприятни и остри редакторски коментари са очаквани от всички.
 
ВЕСТНИКЪТ утвърди добър професионален стил на писане, разнообразна тематика и остра чувствителност към най-важните проблеми на деня.

МНОГО са случаите, в които Община Троян е преоценявала действията си и е коригирала управленски решения след коментари във вестника, защото вярваме на сетивността и на добронамерения към гражданите прочит на събитията. Знаем, че това ни прави по-успешни и по-ефективни.

ЖЕЛАЕМ на вестника още много по 20! Остро перо, професионална почтеност и все такава любов към Троян и троянци! БЪДЕТЕ!

13 септември 2022 г.
Донка Михайлова, кмет на община Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |