Честит рожден ден!

* „С него ние ставаме по-чисти, по-добри, заредени като от знойно ухажване на топлото лято, като вековните дъбови, кленови, церови, граникови и какви ли не още гори, като дъхавите билкови поляни“
 
Юбилейно
ПЕНКА ПАНАМСКА ни трогна и изчерви с поздрава си за юбилея на вестника ни. Получихме го малко по-късно и не успяхме да го присъединим към останалите (поздрави), но нямаме право да не го публикуваме, макар и на патерица, а и не искаме. А Пенка? Тя е най-сърдечният човек, когото познаваме, човек, който обича да обича, щастливи сме, че обича и нас, счетоводител по професия, и майстор в професията си, но с душа на поет. Т21

ВАШИЯТ вестник е патентована марка за нашия град Троян. Уникалните многопластови статии и реплики ни обгръщат нас – читателите и почитателите ви, като лирична пелерина и ни носят непрестанно само добродетелно вдъхновение.         

КАКТО планината ни е магнетичната сила на майката природа, така и вашият/нашият вестник ни пренася в специалната автентична атмосфера, където се чувстваме одухотворени и омагьосани. С него ние ставаме по-чисти, по-добри, заредени като от знойно ухажване на топлото лято, като вековните дъбови, кленови, церови, граникови и какви ли не още гори, като дъхавите билкови поляни. Както букът символизира благополучие, божественост и безсмъртие, така и вие символизирате нашето духовно просветление, духовно развитие  и  духовно спокойствие.
        
ЧЕТЕМ ви с обич и внимание. Обичаме статиите ви като пенливо, руйно червено вино. Всичко, което пишете за нас, ние, читателите, попиваме със съзнание, което е една гигантска мембрана от вибриращи струни на обич и енергия. Вие ни предлагате порив на вдъхновение, вашият вестник през вечерите е почивка след голямото натоварване през деня. Той умее да бърка в душите на читателите чрез емоциите от четивото му. Браво на вас! Генадий, ти имаш космополитен потенциал на редакторския гений. Гордеем се, че си от нашия град.

МОЛИМ, продължавайте всички все така упорито и с вроден виртуозен професионализъм да надграждате в душите ни тази любов към Троян и троянци, която само вие можете да сътворите! Дерзайте все така напред и нагоре с истини и успехи! Честит рожден ден!

Пенка Панамска

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |