Троянските сливи цъфнаха?!

* „Това трябваше да се случи през пролетта, необичайно е и не вещае нищо хубаво“, коментира сливопроизводителят Иван Чернокожев * Но пък сегашната реколта – една от най-добрите
Ами сега
СЛИВИТЕ в Троянско цъфнаха?! Съобщи ни го и илюстрира със снимки един от сериозните сливопроизводители в района – Иван Чернокожев. „Това трябваше да се случи през пролетта, необичайно е и не вещае нищо хубаво, точно обратното. Никой не може да каже какво ще се случи през следващия сезон, но да се надяваме, че няма да е толкова лошо“, коментира не особено радостно и леко притеснено г-н Чернокожев.

Иван Чернокожев
НО ПЪК на обратно, ентусиазиран и оптимистичен, бе тонът му, когато го попитахме за настоящата сливова реколта. „Изключително добра, имаше леки проблеми при прибирането заради дъждовете, но всичко е наред. Една от най-добрите реколти през последните години“, бе отговорът на стопанина на близо 100 дка собствени сливови насаждения в Троянско, основно в землището на с. Белиш.  

А РАЗГОВОРЪТ ни за цъфналите по никое време троянски сливи завърши с приятелското намигване на фермера: „Да приемем, че това е дар за 20-годишния рожден ден на „Троян 21“. Да сте ни живи и здрави!“.

Т21 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |