Стойчев и Веселинов се срещнаха с Арабаджиев

* Акцент бе поставен върху основния приоритет – нулева толерантност към корупцията * Депутатът: Автомагистрала „Хемус“ ще бъде построена, но законно
Областни
Момент от срещата, отляво – Арабаджиев, Стойчев, Веселинов, 31 януари 2022 г.
ОБЛАСТНИЯТ управител Виктор Стойчев се срещна в понеделник (31 януари) с народния представител от Ловеч Искрен Арабаджиев („Продължаваме промяната“). Двамата обсъдиха политиките на правителството и на управляващото мнозинство, като акцент бе поставен върху основния приоритет – нулева толерантност към корупцията. Арабаджиев препоръча стриктно наблюдаване в рамките на закона на териториалните структури и призова да се подават сигнали при съмнения за корупция – тема, която си постави като приоритет и областният управител. Хората да не се притесняват да подават сигнали, нека бъдат сигурни, че всеки посочен казус ще бъде проследен до края, подчерта народният представител. Двамата с областния управител се обединиха около тезата, че толериране на никого няма да има.

СТОЙЧЕВ увери Арабаджиев, че ще продължи политиката си на откритост към гражданите в действията, решенията и разходването на публичните финанси. Уточнени са вече приемните му дни (вторник и четвъртък), както и на зам.-областния управител Росен Веселинов, който същия ден встъпи в длъжност и също участва в срещата (понеделник, сряда и петък). Стана ясно още, че важните национални инфраструктурни обекти като автомагистрала „Хемус“ ще бъдат продължени. Автомагистралата ще бъде построена, каза Арабаджиев, но законно, за да е защитен интересът на гражданите. Пълна подкрепа ще получат и общините за своите инфраструктурни проекти, предвижда се ресурс над 1 млрд. лв за тях. Всички, които имат готови проекти, ще могат да кандидатстват за финансиране.

Даниела Коларова, 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |