Да ти откраднат тъпана?!

* В периода от м. декември до 28 януари неизвестен е проникнал в частен дом в Дълбок дол и е откраднал барабана на стопанина, образувано е досъдебно производство
Хубава работа, ама…
КАЗВАЛИ сме го и преди по подобни поводи – по какво се краде можем да си правим изводи какви сме и къде сме. За пояснение – едва ли някъде по белия свят някой ще влезе да ти открадне парче сланина или пък ще пребие грохнала старица, за да й отмъкне 20-те лева в кесийката, или ще свали жицата от електрически стълб, за да я обгори и предаде на вторични суровини?!

ПОВОДЪТ за това (не)лирическо отклонение бе една информация в полицейския бюлетин на Областната дирекция на МВР - Ловеч от днес, 31 януари – за откраднат барабан от частен дом в троянското село Дълбок дол. Кражбата е станала в периода от м. декември м. г. до 28 януари и по случая е образувано досъдебно производство. Да нахлуят в дома ти и да ти откраднат тъпана, какво ли казва това за нас, какви сме и къде сме?!

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |