Отново номинираха д-р Валя Александрова за депутат

* Остро несъгласие на троянските социалисти срещу „спускането“ отгоре на водачи на кандидатските листи

д-р Валя Александрова
Предизборно

НА ПРОВЕЛАТА се на 20 май конференция общинската организация на БСП - Троян издигна кандидатурата на д-р Валя Александрова за народен представител на извънредните парламентарни избори на 11 юли и това ще е троянското предложение на предстоящата областна партийна конференция. Общо 13 бяха номинираните от различните низови организации, като 12 от тях си направиха отвод. Д-р Александрова бе депутат в 44-тото Народно събрание и кандидат за депутат на изборите за 45-то НС на 4 април.  

ВОДЕЩ на общинската конференция бе инж. Владимир Хаджийски, председател на групата на БСП в Общинския съвет. Основният доклад изнесе местният партиен лидер Росен Веселинов, а кметът Донка Михайлова, която е член на Национални съвет на БСП, анализира пропуските в работата на червените предизборни щабове на местно и национално равнище. Много критики се чуха в последвалите изказвания, като особено остро бе несъгласието срещу „спускането“ отгоре на водачи на кандидатските листи, което макар и в съгласие с устава на партията, предизвиква неодобрението на членовете и симпатизантите на БСП.

Т21, по информация на БСП - Троян

Начало

 Още по темата:

1 Коментара:

Djigata каза...

И Г-жа Нинова чу троянските социалисти с третото ухо дето го няма!!! Доктор Александрова е била и ще бъде достоен кандидат! Парашутистите вън!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |