Наборът абитуриент, пълен напред, Влади!

* Владимир Владимиров, който проплака в родилното отделение на троянската болница на 10 септември 2002-ра, когато се появи и Т21, този понеделник дефилира със зрелостниците от випуск 2021 на Троянската гимназия
Зрелостници
Влади абитуриент, Троян, 24 май 2021 г.

И „ТРОЯН 21“ е абитуриент, сиреч и зрелостник. Не ви лъжем. Чрез нашия Влади (Владимир Владимиров), наборът, който проплака в родилното отделение на троянската болница в 12:45 на 10 септември 2002 г., когато първият брой на вестника ни вече бе по сергиите. А на сегашния 24 май, този понеделник, дефилира със шарената, шумна и щастлива група на зрелостниците от випуск 2021 на Троянската гимназия (СУ „Васил Левски“) – елегантен, мъжествен, невероятен чаровник, събиращ погледите и овациите. И от нас – честито, Влади, и пълен напред към мечтите си! Специални поздрави и за мама Мая и тате Петър, отгледали такъв юнак!

Наборът Влади на рождения ни 10 септември – 2003 г. и 2012 г.
И ДА СЕ ВЪРНЕМ още малко в годините. На 10 септември 2005 г. вдигнахме голям купон за 3-те годинки на Т21, не че бе някаква важна годишнина, по-скоро за кадем и кураж. Разбира се, Влади бе сред важните гости, а Мая, стилна и красива, го държеше за ръчичка и го въвеждаше в ситуацията, ние пък му бяхме подготвили специален подарък. Но изведнъж ВИП гостът ни така здраво се разрева и никакви хватки за успокояване не помогнаха, а мама се принуди да си тръгне за вкъщи с малкия ревльо. И още една ретро случка. На 10 септември 2012 г. в редакцията ни на ул. „Любен Каравелов“ 64 влезе един 10-годишен хлапак – нашият Влади, голям, готин, усмихнат и изключително вежлив, бе дошъл, сам, да ни поздрави и почерпи за своя и нашия рожден ден. Този неочакван гост бе най-скъпият подарък за 10-годишнината ни.

ДА СИ НИ жив и здрав, Наборе! Целувки и прегръдки от Т21!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |