Т21 – на 11!

* Рожденици - първият брой на „Троян 21” се появи на сергиите на
 10 септември 2002 г. * Надяваме се, че не ви разочарова(х)ме,
 или поне не често
За много години!

СЕРИОЗНО навлизаме в предтийнеджърската възраст – днес Т21, печатното ни издание, сайтът е доста по-млад, навършва 11. Точно на 10 септември (2002 г.) излезе първият брой на в-к „Троян 21 век”, както е пълното ни заглавие или съкратено „Троян 21” (Т21). Малко или много са тези 11 години, е относително. Но ако сме честни и си признаем през какви перипетии сме минали в това десетилетие и горница - изобщо не са малко. А като си припомним, че врели и кипели във вестникарските работи приятели ни даваха не повече от година-две – още повече.

РАВНОСМЕТКА, купони и т.н. няма да правим – това го направихме за трите годинки и на юбилея ни миналата година. Но използваме повода да поздравим тези, заради които и благодарение на които ни има – вас, нашите читатели и рекламодатели. Нашият адресат, вдъхновител и нерядко – съавтор. Надяваме се, че не ви разочарова(х)ме, или поне не често. И сме сигурни, че ни вярвате - че сме почтени, че се опитваме да казваме нещата едно към едно, че не играем нечисти игрички. Уверяваме ви – така е!

ДРУГО – поздрави! И най-специални за нашия набор, чаровникът Влади (Владимир Петров Владимиров), който проплака в родилното на Троянската болница в същия ден, когато първият брой на Т21 се появи на сергиите. За много години!

Генадий Маринов, гл. ред.

11 коментара:

Анонимен каза...

Браво и честито!
Моята единствена забележка (към админа) е във форума ви да не се допускат анонимни коментари и направете така, че всеки коментар да бъде оценяван при желание от четящите го!
На многая лета!

Цв. Миховски

Бианка каза...

Честито Троян21 !
Бъдете щастливи,правете и нас щастливи с най-добрите новини.
Бъдете още 100 пъти по 11 г. Бъдете....
Наздраве на целият екип :)

Анонимен каза...

Честито, Т21! Продължавайте все така!
Весел празник и наздраве!

Анонимен каза...

ЧРД Т 21!
Бъдете непримирими към негативните явления в обществото и коректни към читателите!
Ако се въоръжите с истината, никой няма да ве победи!
Живи и здрави, пия една ракия(няколко пъти) за Ваше Здраве!
Цв.П.

Иван Цочев, 33 г. каза...

Честито, Гена! Живи и здраве ти и Диана, както и всички, помагащи за списването на вестника и сайта. Убеден съм, че не се засягаш от злостните и просташки коментари на няколко човека, те ви правят по-силни! Подкрепям напълно Миховски в предложенията към админа!

Анонимен каза...

Stefan Genkov : Happy Birthday! Със здраве и за много години !

Ст. Борджуков каза...

Генчо, честито...
На мен, понеже съм в екипа, по-би ми било интересно да отчетем коментарите в сайта колко, дребни и дразнещи съгражданите ни, проблема реши.

Примерно:
- каруците
- мястото на пазара
- ...
Защото псувните и обидите са ясни, но и добри неща е родил форума... А и цели статии, минали триумфално и през сайта и през вестника...

Анонимен каза...

сега се измъкнахте, ама за 100-годишнината ще черпите целия град.Здраве и творчески успехи! П.Попов

Анонимен каза...

Цитирам администратора:1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

Честит рожден ден! На 11 години сме. /На поздравителната "картичка" надписа не е на кирилица.

troyan21 каза...

До №9: В някаква степен забележката е основателна, но правилото е "на български език се правят с българската азбука", тук надписът е на английски. А картичката бе взета готова от интернет, видя ни се подходяща и затова я използвахме.

С уважение: Т21

Анонимен каза...

Приема се. Но "...от уважение към българския език и българското!"

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |