8-годишен троянец трети на воден слалом

* „Бронзовият” Влади – най-малък в детската възрастова група

ВРЪСТНИКЪТ НА ВЕСТНИКА НИ, второкласникът Владимир Владимиров (8 г.)***, се класира на призовото 3-то място в първенството по воден слалом в тихи води – една от дисциплините на провелия се от 4 до 6 септември на яз. „Копринка” 20-ти Национален преглед на спортно-туристическите дисциплини за купата на Българска федерация „Туризъм”. Влади заедно с баща си Петър са сред дейните членове на троянския клуб по воден туризъм „Осмос”. А успехът на нашето момче в надпреварата на яз. „Копринка” има още по-висока стойност, тъй като Влади бил най-малкият в детската възрастова група до 14 години. И от нас – браво!

Т21

*** Влади проплакал в родилното отделение на Троянската болница на 10 септември 2002 г. – същия ден, в който на сергиите се появи бр. №1 на „Троян 21”. Запознахме се с набора на първия му (ни) рожден ден и оттогава го смятаме за наш добър приятел и талисман на вестника.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |