Нашият Влади вече е на вратата на ЦСКА 1948

* 17-годишният троянски талант през февруари печели кастинг и вече е в редиците на „червените“ * „Като станеш голяма звезда, най-напред ще дадеш интервю на Т21, нали?“, шеговито го попитахме. Отговорът обаче бе съвсем сериозен: „Разбира се“
Футбол
Влади с екипа на ЦСКА 1948
ВЛАДИ (Владимир Владимиров) – наборът на вестника ни, който проплака в АГ отделението на троянската болница в същия ден, в който първият брой на Т21 се появи на сергиите, 10 септември 2002 г. – не спира да ни радва и носи гордост. Ръстовият, вече 17-годишен младеж, невероятен чаровник и футболен талант, е сред новите попълнения в юношеската гарнитура (U17) на столичния ЦСКА 1948. Нашето момче си е спортист от съвсем малък, първо с баща си Петър, един от активните членове на троянския клуб по водни спортове „Осмос“, се занимава с каяк, печели и медали, но след това футболът взема връх.

„ПРИЕХА ме в ЦСКА след кастинг през м. февруари, а иначе тренирам футбол от шест години. Затова сега живея и уча в София, в 10. клас съм“, сподели ни по фейсбук младата футболна надежда на „червените“. Влади е на вратарския пост, тренира много здраво и вижда бъдещето си в спорта. 

Троянският страж на ЦСКА 1948 в акция
„ГОРДЕЕМ СЕ с теб! Като станеш голяма звезда, най-напред ще дадеш интервю на Т21, нали?“, шеговито го попитахме. Отговорът обаче бе съвсем сериозен: „Разбира се. И много благодаря!“. И от нас – успех, Влади!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |