Коалиция „БСП за България“ – обръщение към избирателите

ПИ 2021 Коалиция „БСП за България“
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

ЗАВЪРШВА поредната предизборна кампания. Проведохме я в необичайна обстановка - при непоследователни усилия на правителството за запазване на здравето на хората, на фона на лошата организация за ваксинация, с тревогата за болни  близки и работни места, със затворени бизнеси.

НО ТАЗИ кампания е и една надежда – надеждата, че можем да се отърсим от корупцията и зависимостите, че България има и право, и шанс за различно бъдеще.

В КАМПАНИЯТА се срещнахме с много хора. Говорихме за болките, трудностите и  надеждите. За перспективите пред Троянска община, за това, че в общината ни, въпреки трудностите и проблемите, се върви към по-добро.

НО НАЙ-ВАЖНОТО, което си казахме с гражданите на областта, е, че България иска промяна. Казваха го хората в селата и в града, във фирмите и институциите. Ние вярваме, че „БСП за България“ може да донесе тази промяна. Най-важното за БСП днес е да бъде възстановена демокрацията и доверието в институциите, да създадем нормални икономически отношения и възможности за всеки – за работа, за по-добри доходи, за по-справедлива данъчна система и семейно подоходно облагане. Имаме ясен план за възстановяване на икономиката в условията на предстоящата тежка икономическа криза. Готови сме за най-важното днес -  конкретни мерки за прекъсване на порочния кръг, който превърна здравето в стока и в привилегия на богатите.

КОАЛИЦИЯ „БСП за България“ може да бъде първа политическа сила в Ловешка област на предстоящите избори. Можете да станете част от промяната, ако в изборния ден подкрепите нашата листа, като отбележите №4 в интегралната бюлетина. Ще се радваме и на Вашето доверие към нашата кандидатка за народен представител д-р Валентина Александрова, която можете да подкрепите като отбележите и №103 в бюлетината.   

ТЪРСИМ Вашето доверие С ГРИЖА КЪМ ХОРАТА!

Общински предизборен щаб на коалиция „БСП за България“

Начало

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |