Троян доказа, че Момчил не е сам в битката си за живот!

* Над 5400 лв. бяха събрани на вчерашния благотворителен концерт, дарителската кампания продължава * Държавата осигурява средствата за белодробната трансплантация в Австрия – 125 хил. евро, нужни са още около 30 хил. лв. за съпътстващите разходи

Момчил Димитров
Да помогнем

ТРОЯН ДОКАЗА, че Момчил не е сам в битката си за живот! От организаторите научихме, че на състоялата се вчера, 29 март, благотворителна акция, във фокуса на която бе големият благотворителен концерт, за лечението на троянското момче са събрани над 5400 лв.

ПРИПОМНЯМЕ – 29-годишният ни съгражданин Момчил Димитров е пред животоспасяваща трансплантация на бял дроб, която ще се извърши в Австрия и държавата е осигурила сумата за лечението – 125 хил. евро. Но са нужни още 30 хил. лв. за пътуването и престоя от около три месеца в чужбина и за последващите пътувания за прегледи. 

Салонът се оказа тесен за жилаещите да подадат ръка на Момчил
НО ТЕЗИ 30 ХИЛ. ЛВ. са непосилни за Момчил и баща му, пенсионер по болест; и приятели, един от тях е собственикът на сайта www.troyanpress.com Митко Динушев, се заеха да помогнат. Така се се стигна до идеята за благотворителния концерт, като инициативата е на троянския депутат инж. Иван Миховски. На борещия се за живота си троянец голяма подкрепа оказаха и оказват двама троянски бизнесмени – инж. Марин Радевски („Калинел”) и Христо Йовчевски („Рико Стил”), има и други помагачи с възможности. Но е необходимо още за набавяне на споменатата сума.

На сцената в подкрепа на Момчил са момичетата от "Ритмикс" (големите "усмивки")
На благотворителния базар преди концерта
В БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ концерт, преминал под надслов „Надежда за Момчил”, взеха участие вокалните формации „Гласове“ и „Ритмикс“, духовата музика „Заедно“, фолклорен ансамбъл „Траяна“, танцьорите от студио „Бордо“ и брейк групата „Electric Style Crew“; водещи бяха Мариета Жекова и Радко Петков. А салонът на НЧ „Наука – 1870 г.” се оказа тесен да побере желаещите да подадат ръка на своя съгражданин. Както споменахме, крайната сума от вчерашната дарителска акция – от билетите и пуснатото в дарителските кутии и от предшестващия концерта дарителски базар – надхвърли 5400 лв. Като има сигнали, че доста троянски фирми и граждани планират да направят допълнителни дарения.

ДАРИТЕЛСКАТА АКЦИЯ продължава! Нека заедно да уголемим надеждата за Момчил!
Ето и дарителската сметка за лечението на нашия съгражданин:

ОБЩИНСКА БАНКА – ТРОЯН
IBAN: BG43 SOMB 9130 1033 5728 01
BIC: SOMBBGSF
МОМЧИЛ ДИМИТРОВ

Т21
Снимки: www.troyanpress.com

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Освен по банков път има ли къде да се дари?Каса в някой търговски обект може би?

Анонимен каза...

Кой е този Митко Динушев?

Анонимен каза...

a kakvo stana sas parite koito biaha sabrani za marina lechenie za sajalenie niamasche , mai potanaha niakade , mozesche da sa vav fond za sledvascht nuzdaescht se ot grada

@ каза...

Направете и пай-пал акаунт,за да помогнем и хората от чужбина!

Анонимен каза...

paypal не е лошо да се направи, но за хората от чужбина, като информация: Може и през epay.bg. Принципа е същия и може без проблем да превеждате към IBAN на получател. epay e вързан към кредитната/дебитната ви карта и като допълнителна сигурност, преди всеки превод ви се праща SMS, за да потвърдите и за да сте спокойни когато ползвате услугата. Успех на момчето и Thumbs Up за всички които помагат.

SED каза...

Не става с PayPal акаунт. Идиотите, които промениха условията му, решават дали и кога ще има акаунт, за какво ще се използва и от кого. Давам пример - аз имам акаунт там и получих превод на 1 евро от някакъв потребител, за който не съм и чувал (в последствие се оказа грешка). Да, но той е нередовен и некоректен и PayPal блокираха и моя акаунт за 6 (шест) месеца БЕЗ право на обжалване. Пълни идиоти, които след като ми изтече "наказанието" си изтеглям парите и приключвам с тях. Ще предложим на Момчил да се направи Google Wallet - https://www.google.com/wallet/ и мисля, че това ще е много по-добро решение, при което всяка преведена сума ще отиде веднага за Момчил.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |