Откриха отвлечената булка беглец

* Оказва се, че „отвличането” не е точно отвличане – роми си купили булка, тя избягала и те дошли да си приберат „стоката”
 
Тема с продължение
САГАТА с отвлеченото 15-годишно момиче от Троян приключи. На 2 октомври в официалния сайт на МВР – Ловеч бе съобщено, че „след проведени съвместни издирвателни мероприятия на територията на гр. Тръстеник от служители на РУП - Троян и РУП - Долна Митрополия е установена непълнолетната Адриана Ангелова Горанова, която бе обявена за общодържавно издирване на 28 септември 2013 г.”; открити били и тримата й похитители, посочени с инициали, въпреки че имената им са известни – Найден Тачев (18 г.), Габриел Тачев (21 г.) и Ивайло Тачев (35 г.). Момичето било предадено невредимо на родителите си, а работата по случая продължава.

КАКВО обаче се крие зад цялата тази история, която се раздуха до небето? Реалностите не са приятни. Оказва се, че „отвличането” не е точно отвличане – просто една циганска фамилия от Тръстеник купила булка за едно от момчетата си от друга циганска фамилия от Троян и броила на таткото на 15-годишното момиче солидна сума (защото момата била бяла и хубава). Купената хубавица заживяла в дома на младоженеца в Тръстеник, ама в един момент нещо не й харесало и забегнала обратно. Тогава женихът Найден, брат му Габриел и баща им Ивайло дошли в Троян и след като не се разбрали, насила си взели „стоката” и набили продавачите (родителите на булката беглец). Което пък според законите в България, водеща се европейска държава и дори членка на ЕС, си е отвличане, за което се полага затвор.

НИЕ ОБАЧЕ се чудим как така хора у нас днес се купуват и продават като добичета и това законно ли е, законно ли е непълнолетни (на 15 години) да се женят и дали не трябва да се потърси съдебна отговорност на някого, включително на продавачите (родителите на Адриана)? А че в България подобни идиотщини се обясняват и оправдават (от политици, институции, правна система) с някакви изначални обичаи на ромската общност и т.н. - според нас си е съучастие, бягане от отговорност и толериране на престъпността. Има и друго – от свои източници научихме, че 15-годишното троянско момиче е било предлагано… от баща си по разни заведения като секструженичка и че нищо чудно „сватбата” да е поредната сделка в тази посока?!

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Гена, може да е булка беглец, но тъй като я гледам не е мургава.

Анонимен каза...

Прекалено жълт ми дойде изказът...дори се учудих малко..." и след като не се разбрали, насила си взели „стоката” и набили продавачите (родителите на булката беглец)" и това трябва да е статия? новина...?

Анонимен каза...

хахах и сега отвличането отвличане ли е или не,булката бяла ли е или мургава и накрая булка ли е или не.супер троянски новини ясни и кратки .браво на редактора

Анонимен каза...

Абе дават я като новина по доста телевизии, а 1,2,3 намирате кусури на Генади. По интересното, което казаха по БТВ и ТВ7 е, че са я намерили в СЕЛО Тръстеник. къде е то?
Иванов Иван

Анонимен каза...

И като хепи енд-след обстоен медицински преглед на булката-беглец се оказа, че всичко и е на място и че даже е девствена! Голям майтап!

Анонимен каза...

Това са си ЦИГАНСКИ РАБОТИ що изобщо се занимават хората с тези простотии.

Анонимен каза...

kakvo da ocakvash ot vesnik jalta mu rabota razbrali nerazbrali da si dopalnqt stanicata......90% laja. i vsepak na koito muharesva da cete laji.troqn 21.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |