Стъпка по стъпка

* Заповядайте на второто събитие по почистване на река Осъм в град Троян на 6 юли от 10:30 ч.!
Предстоящо
С ПРИЯТЕЛИТЕ НИ от Резиденция „Белиш“ вярваме, че стъпка по стъпка реките могат да са превърнат отново в чисти и достъпни кътчета за хора и животни.

ПРЕЗ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ започнахме да облагородяваме терасиранията по реката от Пешеходния мост на Музея на занаятите до моста на бившата полиция. Стартирахме с окастряне на част от дивата растителност и разчистване на битовия отпадък, но предстои още много работа, докато местенцето се превърне в приятен речен парк.

СЪЩО ТАКА
, ще можете да се запознаете и с предстоящите ни планове за крайречните зони, включително летния фестивал „Горе Долу“. Ще се радваме и вие да ни споделите, какво си представяте и как искате да се обживи река Осъм!

ОЧАКВАМЕ ВИ на 6 юли в 10:30 ч. на Пешеходния мост в центъра на град Троян! Подготвили сме необходимите инструменти, ръкавици, чували, ножици и лопати за всеки, който има желание да променя градската среда с нас!
     
Вижте още във фейсбук: 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |