Троянско джелато и нова „Хлебоизкусителница“

* Две хубави новини от троянския Хлебозавод: новият продукт „занаятчийско джелато“, включително веган и детско, вече е на щанда; в процес на изграждане е нов хлебозаводски фирмен магазин в Търговския парк
Троянският Хлебозавод
ДВЕ хубави новини, и още по-хубави в сегашните летни горещини, от троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД). В троянската „Хлебоизкусителница“, бутиковия хлебозаводски фирмен магазин – който преди дни отпразнува 5-ата си годишнина и който вече има две столични посестрими – „Хлебоизкусителница“ (2) на пъпа на София (зад „опашката на Коня“ и на метри от Мавзолея на Батенберг, ул. „Хаджи Димитър“ 9) и най-новата „Хлебоизкусителница“ (3) в кв. „Борово“ (ул. „Пирински проход“ 45Б) – вече има витрина с истинско троянско „занаятчийско джелато“, т. е. италиански сладолед.

ИТАЛИАНСКИЯТ сладолед в „Хлебоизкусителница“-та е резултат от неотдавнашната творческа командировка в Италия на директора Стаменка Дамянова и най-важните хора от нейния екип. Техниката и технологията на новия продукт са италиански, без никакви компромиси; новото и различното е в някои специфични троянски подробности, придаващи допълнителен вкус и чар на джелатото.

„ЛЮБИМОТО „занаятчийско джелато'“ вече краси витрините ни! Опитайте в няколко уникални вкуса: млечна феерия, шоколадова феерия, лешник и шамфъстък - оригинален или веган вариант. Ще останете очаровани, гарантираме!“, четем във фейсбук страницата на троянската „Хлебоизкусителница“. А от една от продавачките – те са четири, винаги усмихнати, много сърдечни и компетентни – научихме, че троянското хлебозаводско джелато вече си има запалени почитатели и набира търговска скорост, въпреки сравнително високата цена. За отбелязване е, че сред предлаганите видове има и „Веган Джелато“ и „Детско Джелато“, което върви със специален подарък за малчуганите.

КАКВА е другата хубава хлебозаводска новина? Тя все още се подготвя, но в най-скоро време ще стане факт – троянският Хлебозавод ще се сдобие със своя втора тукашна и четвърта общо „Хлебоизкусителница“. И то не къде да е, а в най-атрактивното търговско място не само в Троян, но и в региона и областта, привличащо клиенти и гости от близо и далеч – троянския Търговски парк (ритейл). Конкретно за новия обект – той ще е малко по-различен и „непретенциозен“, тип фургон и вече е поръчан и се изработва, но цялостното му оформление и асортиментът ще са по познатите високи „хлебоизкусителни“ стандарти. Така че скоро – новата троянска „Хлебоизкусителница“  в Търговския парк.

Т21  
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |