Хлебозавода зарадва малчуганите за 1 юни - Деня на детето

* Подаръкът – огромен заек

ДНЕС – 1 ЮНИ, ДЕНЯ НА ДЕТЕТО – най-големият производител на хляб и хлебни изделия в района, „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД, Троян (Хлебозавода), ще зарадва малчуганите от детските градини в общината с ефектен и нестандартен подарък, научихме от шефката на предприятието Стаменка Дамянова. Подаръкът представлява огромен… заек, но не истински, а хлебен. Виж снимката – направихме я в събота (29 май), на сбора на с. Белиш, където хлебозаводци бяха отворили собствен щанд и събраха очите на сборяните; първоюнският заек пък ни представи в аванс техноложката инж. Пенка Стоева.

КУЛИНАРНИЯТ ШЕДЬОВЪР е поредната новост в богатата продуктова листа на Хлебозавода и е само един от множеството варианти за празничен хляб (наред с различните погачи и други хлебни изделия, с уникални надписи и подходящи за случая „бутикови” украшения; ефектно, красиво и вкусно допълнение за всяко хубаво събитие).

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |