Новата „Хлебоизкусителница“ – става с виждане

* Стаменка Дамянова: „Добре дошли при нашата сбъдната мечта – новият ни фирмен магазин“ * „Малкото бижу към голямото бижу“, бе определението на техноложката с 43-годишен стаж инж. Стоева 
* Кметът Михайлова: „Много се радвам, когато бизнесът сбъдва мечти“
Придобивки
Директорът Стаменка Дамянова и кметът Михайлова прерязаха лентата
Сред гостите бе и председателят на ОбС инж. Петко Пенков
„ДОБРЕ дошли при нашата сбъдната мечта – новият фирмен магазин „Хлебоизкусителница“. С тези думи започна емоционалната си реч изпълнителният директор на троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД) Стаменка Дамянова и така определи новата придобивка – фирменият магазин, разположен в новопостроена сграда на входа на завода, в който ще се продава цялата гама от хлябове и хлебни изделия собствено производство плюс висококласни био храни (млечни и месни продукти, напитки и др.). Мечта, която има над 10-годишна биография и минава през разни препятствия, за да достигне до днешната си блестяща реализация (19 юни).

„МАЛКОТО бижу към голямото бижу – Хлебозавода“, това бе не по-малко емоционалното определение, сподели ни го на ухо техноложката с над 43-годишен стаж в предприятието инж. Пенка Стоева, сега пенсионерка, но с нестихваща „хлебозаводска“ любов и ангажираност в сърцето; която ни припомни, че предприятието отваря врати през м. ноември 1961 г., на 6 януари 1982 г. се мести тук, в новата си база, а от 2004 г. има нови собственици, направили/инвестирали много в развитието му и „малкото бижу“ е само едно от доказателствата.

Поглед към „Хлебоизкусителница“-та отвътре
„НАПРАВИХМЕ го с много търпение, много труд, много любов и много радост. Нарекохме го с това нетрадиционно име – „Хлебоизкусителница“, защото именно тук можем да ви изкушим с всичките онези производи на Хлебозавода, които нашите майстори преплитат с традициите в хубав, истински, здрав хляб. Тук можете да опитате вкуса и аромата на топлия хляб, на хляба със закваска, на хляба с многообразни семена, на здравословната ни серия, на нашите пресни и вкусни троянски кроасани и, разбира се, на нашия топ продукт – троянската баница“, се чу още в словото на г-жа Дамянова. А финалните й думи бяха: „Добре дошли ви казвам и много бих се радвала след като се потопите в нашата бутикова атмосфера, да станем част от вашето ежедневие“.

Поглед към „Хлебоизкусителница“-та отвън
Един от най-главните „виновници“ за случващото се –
 собственикът Иван Стойчев
Отец Марин отслужи водосвет за здраве и берекет
„ДА НИ Е честита „Хлебоизкусителница“- та, мисля, че няма по-подходящо име от това. Много се радвам, когато бизнесът сбъдва мечтите си. Защото сбъднатите мечти на бизнеса означават повече работни места, повече доходи за троянци, устойчива и жива икономика, които движат нашия град напред. Затова и от моя страна благодаря на ръководството на завода, на собствениците – първо за идеята, която не се ограничи просто в създаването на един магазин, а в облагородяване на цялото пространство. Нека пожелаем много нови клиенти, защото новите клиенти означават бъдеще за нашата 60-годишна фирма Хлебозавод Троян“, това пък каза кметът Донка Михайлова в приветствието към екипа на предприятието и десетките гости на откриването (сред тях, някак незабележимо, но окуражително стоеше един от най-главните „виновници“ за случващото се, конкретното и изобщо с Хлебозавода – основният акционер и собственик Иван Стойчев – бел. ред.).

НОВОТО „малко бижу“ – бутиковата „Хлебоизкусителница“ на троянския Хлебозавод, бе благословена от отец Марин, отслужен бе и водосвет за здраве и берекет. А посетителите, както си му е редът, бяха посрещани в магазина с хляб и сол. Но за всичко, което видяхме и усетихме вътре, няма как да разкажем, става с виждане!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |