Готова е третата „Хлебоизкусителница“

* Вторият софийски фирмен магазин и общо трети на троянския Хлебозавод е готов, откриването ще е през септември, научихме от директорката Стаменка Дамянова * Който си го може, го може!
Добрата новина
Директорката Стаменка Дамянова на щанда на троянския Хлебозавод, Орешак, 22 юли 2023 г.
НА ВИНЕНИЯ фест „Открий го! Местното вино“ в Орешак в събота, 22 юли, научихме една хубава новина. Съобщи ни я лично чаровната изпълнителна директорка на троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД) Стаменка Дамянова, която срещнахме на щанда на прочутия троянски производител на хлебни и сладкарски изделия.

ВСИЧКИ помним случилото се през лятото на 2019 г. – откриването на първия фирмен магазин на троянския Хлебозавод, кръстен неслучайно „Хлебоизкусителница“, при входа на предприятието в горния край на Троян, изящен отвън и отвътре, и нямаше как да е иначе, след като цялостното дизайнерско решение бе на проектантския екип на „Каза Арт“ (Орешак), пращящ от (собствена) стока; и най-важното – оказал се добре работещ, ефективен, печеливш, успешен и траен проект (виж „Новата „Хлебоизкусителница“ – става с виждане“ – бел. ред.).

ПОМНИМ и случилото се през есента на следващата 2020 г. – троянският „хлебоизкусител“ откри втора „Хлебоизкусителница“ и то на пъпа на София, на малката и тиха, но много централна уличка „Хаджи Димитър“ 9, пресечна на култовата ул. „Шишман“ и на метри от Народното събрание и Мавзолея на княз Батенберг. Също толкова изящна, поредното дизайнерско бижу на „Каза Арт“, препълнена с троянски хлебни и сладкарски изделия, магазин, правещ впечатление и в столицата (виж „И софиянци вече ядат троянски хляб“ – бел. ред.). Тази „Хлебоизкусителница 2“ потръгна малко по-трудно, но вече стои добре, коментира г-жа Дамянова.

И СЕГА новината – вече е готова и „Хлебоизкусителница 3“, в същия стил, на същото ниво и със същото изящество; мястото – отново в София, втори софийски фирмен магазин на троянския Хлебозавод. Откриването ще е през м. септември и подробностите около новата хлебозаводска придобивка си запазваме за тогава. Но и сега можем да кажем – който си го може, го може!

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |