Нещо по-специално в Троян

* На 20 юни отвори новият Фреш бар „Витамини от А до Я“ – с фрешове, перуанско кафе и всичко останало от най-висок клас и отлично съотношение „цена – качество“ * „Обичам най-доброто от най-доброто“, категорична е собственичката Поля Колева
Ново! Ново! Ново!
НЕЩО различно, по-специално. Един бутиков проект, прицелен в максималното качество и световните стандарти. Изпипано, амбициозно и едновременно човешко, обикновено, уютно. Нещо ново за Троян. Говорим за новия Фреш бар „Витамини от А до Я“ (намира се до офиса на кабелна телевизия „Спринт“) на Поля Колева, отворил на 20 юни. Собственичката ни сподели: „Обичам хубавите неща, хубавата храна, човек на детайла съм. Не правя компромиси с качеството – без значение дали е храна, напитка, кафе, облекло. В отношенията с хората и клиентите – също. Обичам най-доброто от най-доброто“.

ТЯ Е ТРОЯНКА, работила е години в София и има натрупан сериозен опит в международната търговия, в бизнеса с козметика (работила е с прочутата Антония Царева) и естетичната медицина. Връща се в Троян по време на корона кризата и решава да вложи опита и професионализма си в този свой Фреш бар. Попитахме я дали Троян ще оцени бутиковата й идея. Отговорът: „Надявам се да я оцени – фрешовете, кафето, шейковете, джелатото и т. н., всичко тук е от най-висок клас, не предлагам масови неща. И едновременно е на добри цени, смятам, че съотношението „цена - качество“ е отлично, конкурентни сме и всеки може да заповяда и да се да се увери“.

КАКВО предлага новият Фреш бар „Витамини от А до Я“ на Поля Колева? Най-напред – плодовите фрешове. Те са студенопресовани и се правят със сокоизтисквачка от най-висок клас. Фрешът е като гъст нектар, с много фино смлени плодове и без познатия „пълнеж“ от пяна. „При изстискването по този начин, без триене, и с толкова качествена машина не се унищожават витамините. Всичко тук е хранително и здравословно, повечето от съставките са с биосертификати. По-евтино и по-качествено е “, обясни ни собственичката. Цената за чаша фреш от 330 мл е 3 лв. Най-високата цена на продукт в бара е 5,50 лв. – за уникалното плодово джелато с боровинки и малини.

ДРУГИЯТ продуктов фокус, гордостта на Поля, е кафето. Във Фреш бар „Витамини от А до Я“ кафето наистина е от най-висок световен клас, но без притеснения за цената – 2,50 лв. в затоплена чаша. Става дума за Премиум кафе №1 в Перу – на пекарна „Мартинес“, която има своя база и в България. И този изключителен продукт се приготвя с професионална машина от изключително висок клас, което в крайна сметка дава един гурме резултат. Има идея по заявка да се доставя и прясно изпечено кафе „Мартинес“ за вкъщи.

ПОЛЯ ни посочи и щанда с козметика, с пояснението: „Фреш баровете с антиоксидантните си напитки се асоциират с грижата за тялото, а качествената козметика работи в тази посока – не само за вътрешната, но и за външната грижа за тялото“. Тук могат да се намерят/поръчат продуктите на два известни козметични бранда – „Натурал козметикс“, чиито розово и лавандулово масло са представени  в Музея на розите, и „Мадал Бат“, който е добре познат на ценителите.

РАЗБИРА СЕ – ще има и плодове, обектът стартира през м. март тази година именно като магазин за плодове и зеленчуци. „Ще предлагаме подбрана продукция, само най-доброто от доказани производители, основно местни, но и от други краища на страната. Доверяваме се един на друг и като ми кажат, че продукцията им е екологично чиста, вярвам, че е така. Няма да е обичайната/масовата стока“, коментира г-жа Колева.

ПОПИТАХМЕ към каква клиентела е насочен Фреш бар „Витамини от А до Я“. Отговорът – към ценители, но и към майки с деца, младежи, активни хора, спортисти също, тоест към доста широка група. Има възможности и за организиране на малки партита с до 15-20 души. „Опитвам се да покажа на съгражданите ни, че може сутрин да минат оттук за едно страхотно гурме кафе  и един страхотен фреш и да си вземат едно смути, с което да закусят по-късно на работа или вкъщи“, поясни собственичката. Барът започва работа отрано – отваря в 7:00 ч.

Т21

Повече виж ТУК: https://www.facebook.com/FreshVitamins7




0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |