Клони падат по главите на Главната в Троян

* Сигнализира ни очевидка и даваме гласност, за да предупредим минувачите и да „светне лампичката“ на съответните органи * Внимание – грамадно дърво се е надвесило над тротоара в центъра!
Хубава работа, ама…
Минути след инцидента с падащите клони на Главната в Тпроян, 21 юни 2022 г.
„НА УЛ. „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ 50, Троян. Падат изгнили клони. Къде е Общината?“. Това ни написа и илюстрира със снимки случилото се вчера, 21 юни, нашата читателка Милослава Салапантова. Потърпевшите са две момичета. За уточнение – инцидентът със стоварилите се върху главите на двете дами клони, за радост контузиите не са тежки, става в търговската част на Главната улица, едно от най-оживените места в града ни.

Надвесилото се над тротоара грамадно дърво в „зеления триъгълник“ до офиса на Т21
ДАВАМЕ му гласност заради желанието на пострадалите да предупредят минувачите и да „светне лампичката“ на съответните органи и служби. Но и защото случката е симптоматична, има и други такива потенциално опасни места, дори съвсем в центъра. Например – на метри от офиса на Т21, в частния „зелен триъгълник“ между улиците „Любен Каравелов“ и „Феликс Каниц“, който преди време се бе превърнал в нещо средно между джунгла и сметище и след наш критичен материал бе почистен (виж „Джунглата вече я няма!“ – бел. ред.), но сега отново е джунгла, едно грамадно изкорубено дърво застрашително се е наклонило над тротоара. И не дай боже да се срути… Надяваме да „светне лампичката“ и на собственика/собствениците на въпросния имот, защото (и) той е отговорен.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |