Изборите в Ловешко започнаха и вървят спокойно и подредено

 * На денонощната телефонна линия 02/90-112-98, както и на имейл izbori2021@mvr.bg гражданите могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления в изборния процес

Избори 2021 (3)

В ОБЛАСТНАТА дирекция на МВР - Ловеч, разбирай и в Районното управление на МВР - Троян, е създадена необходимата организация за обезпечаване на обществения ред и сигурността в изборния ден, съобщиха от пресслужбата на дирекцията. Всички секционни избирателни комисии (СИК) на територията на областта се охраняват от служители на МВР до приключване на изборния ден и предаване на изборните книжа.

ОТ ПОЛИЦИЯТА напомнят, че в изборните помещения не се допускат лица с оръжия и други опасни за живота и здравето предмети. Забранява се и използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за заснемане на начина на гласуване. Служителите на МВР ще се намесват за възстановяване на реда, когато това е необходимо и има съответно решение на избирателната комисия.

ОТ СЕКТОР „Български документи за самоличност“ в ОДМВР - Ловеч и РУна МВР в Троян, Тетевен и Луковит ще оказват съдействие на гражданите без валидни документи за самоличност, желаещи да упражнят правото си на глас и ще работят до 19:30 ч. в изборния ден. На денонощната телефонна линия 02/90-112-98, както и на имейл izbori2021@mvr.bg гражданите могат да съобщават за забелязани от тях нарушения или евентуални престъпления.

Т21, по информация на Областната дирекция на МВР - Ловеч

Начало

1 Коментара:

? каза...

Дано и след изборите всичко върви спокойно и подредено.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |