„Граждани за Троян“ отказа поканата на кмета за среща

* „Среща ще има, но тя няма да е на 2 юли, а след като приключи съдебната ни регистрация и официално представим сдружението с новото му име и обявим целите си“
Право на отговор
До кмета на Троян Донка Михайлова
 чрез вестник „Троян 21“

Г-жо Михайлова, сърдечно благодарим за поканата Ви за среща. Среща ще има, но тя няма да е на 2 юли, а след като приключи съдебната ни регистрация и официално представим сдружението с новото му име и обявим целите си. Това вече го съобщихме във в. „Троян 21” и не намираме основателна причина да го променяме. След като държите да се срещнем, ще го направим, но не да обсъждаме казуси, а неизпълнени обещания и несъстояли се заявени политики. От тази среша ще има смисъл, ако сте готова да предложите действия за решаване на нерешеното и конкретните срокове за изпълнение на обещаното. Това трябва да става публично и пред гражданите на Троян, пред които сте обещавали и които са Ви повярвали. Останалото е празнодумство.

Радваме се, че ни приемате сериозно, но първо ще си свършим нашата работа, за да продължим на чисто напред. Защото сдружението събира различни хора, с различни идеи и професии, които споделят желанието си да живеят в по-различен Троян. Защото  ще продължаваме да питаме и да искаме отговори от Вас, общинските съветници и народните ни представители за проблеми, „замитани под килима” и удобно премълчавани досега.

1 юли 2020 г.
Сдружение „Граждани за Троян“

3 коментара:

ИСТИНАТА каза...

За регистрация са необходими 4-5 раб. дни, а не година. Докажете, че не сте "fake" и се покажете. В противен случай съмненията остават.

Unknown каза...

Нии от "селяндури, мангали и попикани пенсионери за Троян", също имами питания кам Донка.Можи ли, тиминужкити от края да ги турити искуствини, чи като пикаим в тех, да ни вехнат?

MATTOGI каза...

Предлагам всякакви заеми
свържете се selsumat@gmail.com

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |