Те знаят най-добре какво е трудност и вяра, бликаща от обичта

Младите хора от Дневния център за деца и младежи с увреждания в Троян ни изпратиха своите Великденски послания – чисти, мили, замечтани, прекрасни. И пълни догоре с вяра, надежда и любов. Христос Воскресе! Т21
Христос Воскресе
В Дневния център за деца и младежи с увреждания, Троян, 2020 г.
ОТНОВО е пролет. Възражда се природата за нов живот. Възкръсва Христос и дава на хората надеждата и вярата, че животът продължава и че е вечен. Децата, младежите и екипът на Дневния център за деца и младежи с увреждания - Троян Ви поздравяват с настъпващия празник. Те - децата ни и техните родители - знаят най-добре какво е трудност и вяра, бликаща от обичта. Те отправят своите послания.

Станислав Иванов (21 г.): Пожелавам много здраве, щастие и късмет. Да сме винаги смирени и пълни с надежда и любов. И нека с търпение да посрещнем сегашното предизвикателство.

Преслава Петрова (20 г.): Вярата се намира  във всеки от нас, но да се замислим какво означава тя. Вярата в Бог ни води в живота. Той ни дава и вяра в семейството, приятелите и в нас самите. Нека в тези трудни моменти да не губим нашата вяра.

Илияна Илиева (20 г.): Великден е семеен празник. За мен моето семейство са най-близките хора в живота ми. Те са винаги до мен, с обич и подкрепа. Пожелавам на всеки да отпразнува този свят празник със своето семейство!

Енислав Цонев (25 г.): Великден е празник на вярата. Вярата е хубаво нещо. Тя ме изпълва с любов и надежда. Вярата ми в Бог е това, което ми помага в трудните моменти. Моето послание към всички е да са живи и здрави и да не губят своята вяра.

Ивайло Шопов (22 г.): На всички желая да сме живи и здрави, да имаме приятели, с които да мечтаем и да не забравяме за любовта и надеждата, които ни обединяват!

Дневен център за деца и младежи с увреждания - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |