Краси Михайлов безпощаден в Румъния

* С трите си първи места в последните три кръга троянецът си осигури предсрочно балканската титла в клас F600 * Блестящо представяне на Пламен Петров при професионалистите в клас Суперспорт 600
 * Троянската агитка - №1
Мотоциклетизъм на писта
Летящият троянец с №66 след триумфа на "Мотор парк" в Румъния
Краси Михайлов дава интервю на английски за румънска телевизия
Мощните троянски коне
ТРИ ПОДИУМА за Красимир Михайлов (клас F600) и за Пламен Петров (клас Суперспорт 600) от последните три старта за Балканския шампионат по мотоциклетизъм – в двата  кръга на новата модерна писта „Мотор парк”, Румъния (25-26 юни) и на провелия се две седмици по-рано кръг на пистата „Долна Митрополия” край Плевен (12 юни).

И В ТРИТЕ КРЪГА Краси Михайлов, на чието шампионско „Кавазаки” с №66 отскоро има и рекламен стикер на „Троян 21”, беше безпощаден. След свирепа битка с пилот на домакините в първия старт в Румъния летящият троянец измъкна победата буквално в последните метри. Във втория старт победата бе повече от убедителна – с водачество от началото до края. За победата в Долна Митрополия може да се каже същото – убедителна.

На подиума - Пламен Петров, клас Суперспорт 600
ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН бе успехът и на другия голям троянец на пистата – Пламен Петров, с „Ямаха” и култовия №69, който в професионалния клас Супермото 600 спечели второ и трето място в Румъния и още едно трето място в Долна Митрополия. С два подиума се завърна от Румъния и другият представител на троянския „Троян Мото Клуб”, бягащ в клас F600 – Павел Драганов с „Хонда”, също с второ и трето място в двата състезателни дни.

КРАСИ МИХАЙЛОВ убедително води в класирането за Балканския шампионат със 145 точки от провелите се 6 кръга и на практика вече си е осигурил балканската титла. До края остават още три кръга, но дори да остане без точка в тях, което би могло да се случи само ако не участва, вторият във временното класиране Тодор Меченски не може да му отнеме водачеството. Павел Драганов пък има реални шансове да заеме второто място и да направи троянската балканска победа в клас F600 за 2016 г. двойна. В момента Павел е трети във временното класиране със 75 т.

Част от троянската агитка със своите шампиони, Румъния
Айде, наш`те!
„ИЗКЛЮЧИТЕЛНО съм доволен от представянето си в Румъния, смятам, че напълно заслужено спечелих и двата старта. Но специално искам да откроя представянето на Пламен Петров, който доказа, че е сред най-добрите при професионалистите в клас Суперспорт 600, това е изключително постижение, тъй като ние караме с аматьорски статут, без спонсори, щабове, премии и т. н. Специална похвала заслужава също вярната ни троянска агитка, която и в Румъния, и преди това в Плевен и Серес (Гърция) бе №1 и ни даваше криле на пистата”, коментира пред Т21 Краси Михайлов.

ДА ПРИПОМНИМ, че през 2015 г. Краси направи шампионски дубъл с балканска и републиканска титла, а сега, през 2016 г., върви към дублиране на миналогодишния си шампионски дубъл. Към поредна втора отборна титла върви и нашият млад тим „Троян Мото Клуб”. Айде, наш`те!

Т21 
Снимки: Христо Круслевски

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |