Да помогнем на Илияна!

Малката Илияна Йотова се нуждае от нашата подкрепа и доброта - да й ги дадем!
Малката Илияна Йотова от Плевен е била диагностицирана с рак на черния дроб. Становището на докторите е, че има хепатобластом - рядък вид рак, който подлежи на оперативно отстраняване в Германия. Засега лечението е на етап химиотерапия, а първата процедура е завършила преди дни.

"Подадени са вече документи към Фонда за лечение на деца в чужбина и чакаме отговор. Много от вас се интересуват дали ще набираме дарения и каква ще е сумата. Засега благодарим на всички помогнали ни финансово. На моя сметка, по собствено желание, може да дарите пари, които на този етап ни помагат за постоянните пътувания до София, за престоя там и за режийни. Когато получим отговор от фонда, ще знаем колко още ще са ни нужни", сподели майката на Илияна - Маринела Йотова.

Дарителската сметка:
IBAN: BG66BPBI79231072002701
Пощенска банка - Плевен
Титуляр на сметката: Маринела Илиянова Йотова

2 коментара:

Анонимен каза...

dms има ли?

Анонимен каза...

Az iskam da izpratq pari za deteto ot snimkata, no swift code ne e napisan i ne moga da publikuvam molbata si na neinata stranica.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |